Goede doelen wereld
Image default
Bedrijven

Betrouwbaar: Slotenmaker Maastricht

Het komt iedereen wel eens voor: je doet de deur achter je dicht en de sleutels liggen nog binnen. Dan krijg je meteen paniek. Je wilt snel weer naar binnen gaan dus je gaat op zoek naar een slotenmaker in de beurt. Helaas maken veel slotenmakers hier misbruik van, door hoge prijzen te vragen voor legale inbrekerstechnieken. Echter zijn er wel slotenmakers in Nederland die wel te vertrouwen zijn, zoals slotenmaker Maastricht of Sittard. Een onbetrouwbare slotenmaker in huis halen, kan je natuurlijk voorkomen. Hieronder geven we een aantal tips.  

 

Zo herken je een onbetrouwbare slotenmaker

Helaas zitten op internet verschillende onbetrouwbare slotenmakers rond te zwerven. Tegenwoordig kan je onbetrouwbare slotenmakers snel herkennen. Over het algemeen werken ze via een tussenpersoon, de persoon die je aan de telefoon krijgt, is niet dezelfde persoon die langskomt. Ze geven vaak ook geen duidelijke prijsindicatie aan. De persoon die langskomt voor het slot te maken heeft weinig gereedschap mee en rijdt in een auto of busje zonder logo of zelfs met buitenlands kenteken. Vaak vraagt de slotenmaker jou ook om op voorhand te tekenen terwijl je slot nog niet eens gemaakt is. Zoek van tevoren op internet op hoe hoog de kosten ongeveer zullen zijn van een slotenmaker. De website van slotenmaker Maastricht geeft vaak de juiste indicatie van de prijzen voor een slotenmaker weer.

 

Zorg voor een lokale slotenmaker in Maastricht

Het is verstandig om te kijken naar kleinere lokale slotenmakers als je op zoek bent naar een slotenmaker in Maastricht. Maastricht heeft meerdere kleinere slotenmakers. Je zou ook aan je vriendenkring kunnen vragen welke slotenmaker zij inschakelen. Je zult vast niet de eerste zijn die zichzelf buiten heeft gesloten. Bespreek van tevoren alle mogelijke kosten, denk hierbij aan noodtarieven, voorrijkosten, avondtoeslagen en materiaalkosten. Daarnaast is het verstandig om te kijken naar de website van de slotenmaker. Controleer of de adresgegevens, het KvK-nummer en eventueel ook het BTW nummer op de website vermeld staan. Als laatste is het belangrijk te vermelden dat je geen waarde hoeft te hechten aan het Erkende Slotenmakers Keurmerk. Er zijn  helemaal geen erkende slotenmakers. Ook de slotenmaker in Maastricht maakt geen gebruikt van het Erkende Slotenmakers Keurmerk.  

 

https://slotenspecialistlimburg.nl/slotenmaker-maastricht/