Goede doelen wereld
Image default
Bedrijven

Calorieën zou je enkel moeten eten en niet moeten drinken

Als je graag wilt afvallen, dan is het belangrijk om dagelijks een calorietekort te veroorzaken. Dit houdt in dat je minder calorieën eet en drinkt dan je lichaam eigenlijk nodig heeft. Op die manier zul je blijvend gewicht kwijtraken. Calorieën zijn de energiehoeveelheden die in jouw eten of drinken zitten. Je hebt energie nodig om te kunnen functioneren, maar als je wilt afvallen is het noodzakelijk om te minderen met calorieën en om meer te bewegen. Wat veel mensen vaak niet beseffen, is dat een hoop drankjes enorm veel calorieën bevatten. Eigenlijk is het zonde om via een drankje calorieën binnen te krijgen. Gelukkig bestaan er een hoop caloriearme dranken.

Koffie

De koffieliefhebbers zullen een gat in de lucht springen als ze hun calorie inname willen beperken. Deze Goddelijke drank met cafeïne bevat namelijk zo goed als geen calorieën. Koop dus vooral de beste koffiemachine die je maar kunt vinden en drink dagelijks je bakje pleur. Uiteraard het allerliefst samen met mede koffieliefhebbers. Ga online op zoek naar de beste koffiemachine voor jouw specifieke koffieverslaving.

Thee

Thee bevat net als koffie amper calorieën. In feite is het warm water met een lekkere smaak. De ene persoon geniet van komkommerthee en weer een ander houdt erg van Earl Grey. Welke smaak jij ook prefereert, alle soorten thee zijn caloriearm en dus ideaal als je gewicht wenst te verliezen. Thee vermindert je cholesterol en bevat allerlei antioxidanten (met name groene en zwarte thee). Kruidenthee is ook zeer gezond en kunnen veel doen voor je lichaam en geest. Elk kruid heeft weer een andere werking.

De belangrijkste dagelijkse drank

Eigenlijk zou water op één moeten staan in de caloriearme drankenlijst. Water bevat geen slechte stoffen en heeft geen calorieën. Echter vinden veel mensen het drinken van water moeilijk en saai. Probeer bijvoorbeeld eens wat smaak toe te voegen aan je glas water. Je kunt bijvoorbeeld een partje citroen, wat schijfjes komkommer en wat muntblaadjes toevoegen. Of wat dacht je van wat verse aardbeitjes? Je water wordt zo een stuk minder saai. De echte liefhebber drinkt water zoals water bestemd is: puur en zonder toevoegingen.

https://koffieliefhebbers.nl/