Goede doelen wereld
Image default
Bedrijven

De mode trends van 2022

2022 is nog niet zo lang bezig, toch zijn er al veel interessante in unieke trends opgekomen die binnen een korte tijd erg populair zijn geworden. Wil jij weten wat de laatste trends zijn en jouw kledingkast upgraden? Lees dan verder!

Minirokjes

Minirokjes zijn populair geworden in de jaren zestig en nu zijn ze weer helemaal terug! Minirokjes leggen een prachtig accent op de lengte van je benen en geven je een aantrekkelijke maar toch propere uitstraling. Je kunt minirokjes met veel combineren, denk een nette coltrui of juist een colbert die een beetje oversized is. Je kunt dus voor veel soorten stijlen gaan wanneer je een minirokje draagt.

Polo kragen

Polokragen hebben de crop tops echt vervangen. Een paar jaar geleden zag je nog veel vrouwen met een crop top flaneren, maar dat is nu helemaal uit. Een top met een polokraag is tijdloos en erg vrouwelijk. De kraag legt een mooie nadruk op jouw nek en geeft jou een verfijnde uitstraling. Je kunt een polokraag op een nette broek dragen of zelfs met een lange rok.

Pakken

Deze zomer zul je veel vrouwen zien met prachtige pakken die op maat zijn gemaakt rond lopen. Vooral gekleurde pakken in bijvoorbeeld pastel kleuren zijn erg hip. Een pak wordt traditioneel gezien als redelijk mannelijk, maar door de leuke kleurtjes die vrouwen dragen wordt een pak juist heel erg vrouwelijk en verfijnd.

Bruine cowboylaarzen

Je zult ze misschien wel vaak hebben gezien, vooral bruine cowboylaarzen zijn momenteel super populair. Bruine cowboylaarzen zijn tijdloos en vaak van hoge kwaliteit. Veel mensen kopen dus ook bruine cowboylaarzen om te laten zien dat ze het geld hebben om te investeren in leren schoenen van hoge kwaliteit.

Korte jurken met mooie patronen

Korte jurken voor deze zomer zijn weer helemaal in. Tot drie jaar geleden was de maxi jurk erg populair, nu zijn de korte en vrouwelijke jurkjes weer helemaal in. Je ziet vooral veel stoffen jurkjes met mooie patronen en verschillende kleuren terug dit jaar. Misschien zijn mensen ook wel opzoek naar iets feestelijks na de moeilijke afgelopen twee jaren die we hebben gehad.

https://www.bootstock.nl/nl/bruine-cowboylaarzen/