Goede doelen wereld
Image default
Bedrijven

Een aardpen is een effectieve vorm van bliksembeveiliging

De experts van Mulhuyzen Bliksembeveiliging ondersteunen u in het installeren van bliksembeveiliging, waaronder de aardpen. Zij zijn de specialist op dit gebied doordat ze dit al sinds 1952 doen. Ze adviseren, ontwerpen, installeren, inspecteren en onderhouden verschillende systemen om uw woning of bedrijfspand te beveiligen. Ze leveren dus een complete service met betrekking tot bliksembeveiliging. De installaties die zij plaatsen voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en de meest recente veiligheidseisen. U weet dus zeker dat u hoogwaardige bliksembeveiliging laat plaatsen wanneer u deze expert inhuurt. Deze installaties plaatsen zij op nieuwbouw, renovatie en bestaande panden. Denk hierbij aan uw bedrijfspand of uw eigen woning. Dit allemaal krijgt u voor een marktconforme prijs.

Bescherm uw pand met een aardpen van deze specialist

Een voorbeeld van de systemen die de experts van Mulhuyzen Bliksembeveiliging plaatsen is de aardpen. Dit aardingssysteem is een belangrijk component binnen de bliksembeveiliging. Het is niet voor niets vereist in nieuwbouwprojecten. De aardpen wordt in de grond geslagen, zodat dit als geleider van overtollige elektriciteit kan dienen. Als de bliksem inslaat in uw woning zorgt de aardpen ervoor dat de elektriciteit in de grond verdwijnt. Hiermee beschermt u dus uw woning of bedrijfspand tegen een eventuele blikseminslag. Het is erg belangrijk dat de aardpen correct wordt geplaatst met het oog op eventuele verzekeringen. De experts van Mulhuyzen Bliksembeveiliging hebben ruime ervaring met het plaatsen van dit aardingssysteem. Het is dus ook verstandig dit te laten doen door deze specialist.

Vraag gedegen advies over bliksembeveiliging

Heeft u behoefte aan advies over het correct plaatsen van de juiste vorm van bliksembeveiliging? Neem dan gerust contact op met de kenners van Mulhuyzen Bliksembeveiliging. Door de jarenlange ervaring van de werknemers van dit bedrijf voorzien zij u van gedegen advies. Daarnaast kunnen ze vervolgens een systeem, zoals een aardpen, ontwerpen en plaatsen. Na verloop van tijd kunnen ze deze ook inspecteren. Zo weet u zeker dat u altijd beschermt bent tegen bliksem tegen een betaalbare prijs. Neem dus nu vrijblijvend contact op met deze specialist.