Goede doelen wereld
Image default
Bedrijven

Een eken deurbel met camera voor extra veiligheid

Een eken deurbel met camera is de ideale oplossing om te weten wie er voor de deur staat. Zodra iemand op de bel drukt, krijg je een melding op je telefoon. Je kunt dan live meekijken bij de voordeur. Je kunt zelfs praten met diegene die voor de deur staat. Op deze manier weet je altijd wat er zich voor je huis afspeelt en wie er voor de deur staat.

Het hebben van een eken deurbel met camera is ook handig voor als er niemand thuis is. Mocht je een pakketje verwachten, dan kun je contact hebben met de pakketbezorger om te zeggen dat niemand thuis is. Je kunt dan communiceren om het bij een van de buren af te geven. Daarnaast is het een handig hulpmiddel voor als je op vakantie bent. Je kunt altijd op je telefoon of tablet door de camera van de deurbel kijken. Zo geef je jezelf toch een veiliger gevoel.

Functies van de eken deurbel

Met de eken deurbel met camera is het mogelijk om beelden tot 7 dagen terug te kijken via de gratis cloudopslag. Ook is het mogelijk om video’s of foto’s op te slaan op je telefoon. De deurbel is volledig draadloos en werkt via Wifi. Je hebt dan geen omkijken naar het wegwerken van kabels. De deurbel werkt op 2 batterijen. Deze kun je makkelijk vervangen. Ook kun je uit maar liefst 38 verschillende geluiden kiezen. Deze kun je instellen op de gong die je in de woonkamer in het stopcontact kunt steken.

https://finesmart.nl/collections/beveiliging/products/eken-v7-videodeurbel

Gerelateerde artikelen

Een serre in Friesland kopen

Op zoek naar een vertaalbureau in Maastricht?

Vind een occasion bij dit autobedrijf in Valkenswaard