Goede doelen wereld
Image default
Bedrijven

Een huis kopen in Voerendaal

Vlakbij Heerlen ligt een klein maar bekend dorpje genaamd Voerendaal. In dit dorp kun je buiten de standaardwinkels, een aantal bijzondere en mooie bouwwerken vinden. Hiertoe behoren onder andere kastelen, oude gemeentehuizen en andere oudere gebouwen. Veel van deze gebouwen hebben tegenwoordig een nieuwe functie gekregen en zijn daardoor nog volop in gebruik door de lokale en niet lokale bevolking. Mede dit maakt Voerendaal een bijzondere en mooie plek om te wonen.

Waarom Voerendaal?

Houd je niet zo van stadsdrukte maar wil je wel graag in de buurt wonen van grotere steden? Dan is Voerendaal de ideale middenweg. Dit dorp ligt vlkabij Heerlen en binnen 30 minuten ben je in Maastricht. Dit zorgt ervoor dat je snel op grotere plekken bent en daardoor veel mogelijkheden hebt om nieuwe dingen te ontdekken. Je kan er zelf voor kiezen hoe je dit doet. Aan de ene kant kun je gebruik maken van de trein en daardoor gemakkelijk binnen 20 minuten op station Maastricht of Heerlen zijn. Aan de andere kant kun je ervoor kiezen om de auto te pakken en richting Maastricht of Heerlen zelf te rijden.

Huis kopen in Voerendaal

Het kopen van een huis in dit dorp zal niet duur zijn. Je moet er wel op letten dat je hier beduidend meer geld kwijt bent dan in omheenliggende dorpjes. Dit heeft vooral te maken met Voerendaal zelf en de gelegen huizen. Veel van deze huizen zijn namelijk best groot in omvang en daardoor iets duurder dan je standaard huis. Dit zorgt er wel voor dat je een bijzondere en mooie woning hebt om in te verblijven. Huis te koop Voerendaal gaat je veel resultaten via Google opleveren en duidelijk laten zien dat de vraag ernaar enorm groot is.

https://www.ferhaasmakelaardij.nl/42-f38f/huis-te-koop-voerendaal