Goede doelen wereld
Image default
Bedrijven

Een led scherm huren kan voor elke gelegenheid

Je hebt binnenkort een feestje of je wilt bijvoorbeeld met veel mensen samen voetbal kijken op groot scherm. Of misschien wil je wel adverteren. Een led scherm huren is dan ideaal, want alles is hierop goed te zien. Wist je dat je ook een led scherm kunt huren voor bijvoorbeeld beurzen, concerten, presentaties, feesten, sportevenementen of zelfs voor een openluchtbioscoop? Niks is te gek. Een led scherm huren kan dan ook op meerdere manieren. Zo kun je een compleet led scherm huren, maar ook losse led panelen, een mobiel led scherm of een led scherm voor een DJ Booth. Ook zijn led schermen die op maat gebouwd worden mogelijk.

 

Voordeel van een led scherm

Als je een led scherm gaat huren heeft dat een aantal voordelen. Je kunt op een duurzame manier adverteren of met meerdere mensen tv kijken, doordat led minder energie verbruikt dan andere lichtbronnen. Bovendien werk led op laagspanning. Deze oplossing is milieuvriendelijk. Daarnaast is een led scherm erg dynamisch. Je kunt met een led scherm op elk moment inspelen op de realiteit. Dit is vooral handig als je adverteert met het led scherm. Je kunt bijvoorbeeld winkelend publiek laten weten dat er regen komt of dat er nieuwe kortingen zijn. Hierdoor voorkom je ook extra drukkosten, want met een druk op de knop heeft je led scherm nieuwe informatie. Als laatste is een led scherm goed zichtbaar ten opzichte van bijvoorbeeld een projectiescherm. Voor je led scherm hoeft de ruimte niet donker te zijn, want het beeld blijft altijd goed zichtbaar doordat het zich aanpast aan het licht van de omgeving. Dit is ideaal voor op een feestje of voor bij een presentatie.

 

Compleet led scherm huren

Als je kiest om een compleet led scherm te huren, wat de meeste huurders doen, heb je er een paar dingen standaard bij zitten. Wat er standaard bij zit:

–          Topkwaliteit panelen;

–          Alle benodigde apparatuur zoals de kabels;

–          Een monteur, die het scherm stevig monteert;

–          De op- en afbouw van het led scherm op locatie;

–          Het instellen van de processor en het testen van het led scherm.

 

Kosten

Wat een led scherm huren kost is afhankelijk van hoe groot het scherm is en het pakket dat je kiest. Je kunt een led scherm huren bij bijvoorbeeld lichtgeluidhuren.nl. De kosten voor een compleet led scherm starten bij €850,- en kunnen oplopen tot €3.550,-.

 

 

Gerelateerde artikelen

Wat maakt houten vloeren zo bijzonder?

Wat komt er kijken bij een onderneming in het buitenland?

Alles wat je wilt weten over zonnepanelen