Goede doelen wereld
Image default
Bedrijven

Een motorhelm kopen: topmerken en mooie modellen

Wilt u een motorhelm kopen die van goede kwaliteit is en er ook nog eens mooi uitziet? Van de Kuinder Motoren, een winkel in Hilversum, biedt motorhelmen aan van uiteenlopende merken. Deze merken hebben motorhelmen van goede kwaliteit, om uw veiligheid op de weg te garanderen. Merken die Van de Kuinder Motoren verkoopt zijn bijvoorbeeld Arai, JC, Schuberth en Scorpion. Er zijn verschillende modellen waar u uit kunt kiezen. Deze modellen ziet u op de website en kunt u uitproberen in de winkel.

Motorhelmen: de modellen

De motorhelmen zien er allemaal strak uit, maar hebben allemaal een eigen model. U kunt kiezen uit de kleur van uw helm, zoals zwart, geel of wit. Veel modellen combineren kleuren om een mooi motief te creëren. Kies voor iets klassieks en sobers of juist een model dat uitbundiger is, dat er bijvoorbeeld uitziet als het masker van Spider-Man. De modellen zijn allemaal van goed materiaal gemaakt, zoals glasfiber. Zo kunt u ze voor een lange tijd gebruiken zonder dat ze beschadigd raken of minder goed worden.

Kies bijvoorbeeld voor Pinlock

Wilt u extra veilig zijn, dan kunt een motorhelm kopen waar een Pinlock-vizier bij zit. Dit vizier zorgt ervoor dat u ook met slecht weer nog goed om u heen kunt kijken. Het vizier raakt niet beslagen met Pinlock. Of kies voor een geïntegreerd zonnevizier, waarmee u ook met zonnig weer goed kunt zien.

Kom eens langs

Om een goede motorhelm te kopen, moet u zeker weten dat de helm past. Om uw helm te passen, kunt u langsgaan in de winkel. Van de Kuinder Motoren is doordeweeks en op zaterdag open. U kunt advies krijgen over de helm die goed bij u past en u kunt de helmen uitproberen om te voelen of ze goed zitten. Neem gerust contact op met de klantenservice.

https://www.vandekuinder.nl