Goede doelen wereld
Image default
Bedrijven

Een pallet bed is ideaal om op te zonnen

Wat is het toch altijd lekker in de zomer om even te zonnen. Lekker genieten in je eigen tuin van het weer, ijsje, zwembad, temperatuur en barbecue. Ook zijn de avonden in de zomer altijd nog perfecte tijdstippen om nog dingen buiten te ondernemen zonder dat het echt koud is. Het resultaat hiervan is dat vrienden vaak op deze tijdstippen graag nog dingen ondernemen of samen doen om te genieten van het weer. Wat is er nu beter om in je eigen tuin op je eigen pallet bed te liggen met een drankje. Buiten dat dit erg fijn is om te liggen en te zien, is het ook nog heel simpel te maken.

 

Hoe kan ik een pallet bed maken?

Nou, maar wat heb je nu nodig voor zo’n pallet bed? Dit bestaat, maar uit een paar basis materialen en je hebt hier en daar nog wat keuzes te maken. Voordat je begint met het gereed maken van het pallet bed is het verstandig om na te denken of je van tevoren alles vrij wilt maken van splinters. Ook is het verstandig om na te denken over het feit of de pallets beschermd moeten worden tegen het rotten van het hout. Hierna hoeven alleen nog maar de kussens bevestigd te worden en ben je klaar.

 

 

Hoeveel tijd ben ik kwijt voor een pallet bed?

Je kan er vanuit gaan dat een pallet bed maken ongeveer een dag duurt. Hierbij is wel meegenomen dat je alle materialen en voorbereidende werkzaamheden al thuis hebt uitgevoerd. Deze stappen zijn belangrijk, als je het pallet bed langer mee wil laten gaan. Hierna hoeven ze alleen nog maar aan elkaar geschroefd worden en de kussens geïnstalleerd worden. Nu wordt het pas genieten van de zomeravonden.

https://www.palletdeal.nl/product-categorie/pallet-meubels/pallet-bed/