Goede doelen wereld
Image default
Bedrijven

Een verpakkingsbedrijf met een persoonlijke aanpak

Bent u op zoek naar een professioneel verpakkingsbedrijf dat uw producten naar wens kan verpakken? Overweeg dan zeker eens om in zee te gaan met Milpak. Dit bedrijf produceert al sinds 1987 verpakkingen in alle vormen en maten voor verschillende sectoren. Dit doen zij niet alleen voor klanten uit België, maar ook voor klanten uit Nederland en Frankrijk. Een directe en persoonlijke aanpak is kenmerkend voor dit verpakkingsbedrijf. Dit is ideaal als u speciale wensen of ideeën heeft over uw verpakking. Bovendien blinken zij uit in innovatie, waardoor de mogelijkheden eindeloos zijn. U kunt erop rekenen dat er bij dit bedrijf een gepersonaliseerde verpakking wordt geproduceerd die overeenkomt met uw wensen.

Altijd een duidelijke werkwijze

Milpak is gespecialiseerd in het maken van flowpacks, dosiszakjes en pillowpacks. Laat u uw verpakking door dit verpakkingsbedrijf produceren? Dan kunt u van hen verwachten dat ze altijd dezelfde duidelijke werkwijze hanteren. Het begint hierbij met een grondige analyse. U vertelt uw wensen en hierbij wordt gezocht naar de juiste verpakking voor uw product. Vervolgens wordt er een prijsofferte opgesteld, zodat u vooraf kunt zien wat het allemaal gaat kosten. Gaat u akkoord met de offerte? Dan gaat het productieproces van start. Dit kan bestaan uit het uitwerken van de folie, de omdozen, eventueel display’s en/of bijhorende verpakkingen. Tot slot haalt u uw verpakking bij Milpak op of kiest u ervoor om het transport te laten regelen.

U bent verzekerd van kwaliteit

Wilt u de productie van uw verpakking overlaten aan Milpak? Bij dit verpakkingsbedrijf bent u altijd verzekerd van de beste kwaliteit. Zij zijn namelijk in het bezit van een IFS Global Markets Food-certificaat en het Bio-certificaat. Deze kunt u eenvoudig inzien via de website van Milpak. Bent u overtuigd en wilt u uw producten laten verpakken door dit verpakkingsbedrijf? Neem dan contact met ze op om de mogelijkheden te bespreken. Zowel grote als kleine partijen worden geholpen aan de verpakkingen die zij nodig hebben.

https://milpak.be/