Goede doelen wereld
Image default
Bedrijven

Ga jij jouw huis verkopen? Lees dan eerst deze blog!

Vroeg of laat is het zo ver, je gaat je woning verkopen. Dat is zeker geen slechte zet op dit moment, want de prijzen zijn weer aan het dalen, dat betekent dat als je nu nog verkoopt, je nog het meeste kunt krijgen. Bij het verkopen van je woning komt echter flink wat kijken en is een grote stap, dit kan erg overweldigend zijn. Daarom gaan we vandaag met je doornemen wat je moet doen voordat je woning de verkoop in gaat en hoe je vervolgens verder gaat.

Begin al te kijken

Het is een goed idee om, als je dat nog niet aan het doen was, een account aan te maken op Funda en al eens begint met kijken. Bezichtigingen zijn vrijblijvend en geven je een idee van de markt, maar ook van wat jij echt wilt. Wij hebben één jaar lang bezichtigd, waardoor we er echt achter zijn gekomen wat voor ons belangrijk is en wat niet.

De grote opruiming

Voordat je Makelaar Den Bosch inschakelt, is het belangrijk dat je een aantal dingen doet. Allereerst begin je met de grote opruiming. Door de jaren heen kun je heel wat spullen verzamelen die je `misschien ooit nog kunt gebruiken`, deze spullen kun je nu allemaal doneren, verkopen of naar het milieupark brengen.

Je huis hoeft zeker niet leeg te zijn, maar je wilt wel dat de potentiële kopers de zolder of kelder kunnen zien en niet alleen maar dozen zien.

Voer alle nodige reparaties uit

Om je huis voor de beste prijs te verkopen moet het ook in de best mogelijke staat zijn. Als de keuken verouderd is kun je overwegen om deze te vernieuwen, mar dat is niet nodig, dit zijn grote investeringen. Je kunt het beste wel alle kleine reparaties uitvoeren zodat alles netjes is en is afgewerkt. Zijn de voegen los? Of mist er ergens een tegeltje? Je kent het wel die reparaties die je altijd uitstelt.

Neem contact op met Makelaar Den Bosch

Makelaar Den Bosch zal ervoor zorgen dat je woning op de markt komt. Zoek echter wel goed uit welke makelaar je inschakelt, dit heeft ten slotte veel invloed op je prijs. Let erop dat de makelaar goede foto’s plaatst en regelmatig update. Let er ook op hoelang de advertenties van de makelaar online staan voordat ze verkocht zijn.

https://www.viermakelaars.nl/