Goede doelen wereld
Image default
Bedrijven

Geen lawaai meer door de airco

Een airco in je slaapkamer kan in de zomer heel handig zijn. Wanneer je een airco in je slaapkamer plaatst kan het ervoor zorgen dat je beter in slaap komt. Vooral tijdens de hete zomerdagen. De beste temperatuur in de slaapkamer ligt tussen de 15 en 18 graden Celsius. Het enige minpunt is dat sommige airco’s veel lawaai kunnen maken waardoor je alsnog moeilijk in slaap kunt komen. Het is dus belangrijk dat je kiest voor een stille airco.

 

Decibel

Wanneer je een airco wilt plaatsen in de slaapkamer of misschien op kantoor dan wil je natuurlijk niet te veel lawaai om je heen. Kies voor een airco met een geluidsniveau onder de 35 decibel. Bijvoorbeeld een mobiele airco bevat een geluidsniveau tussen de 60 en 70 decibel en produceert dus veel geluid. Een mobiele airco valt dus al af. Er een goede andere optie: Een Panasonic split airco.

 

Panasonic split airco

Dit is een airco met een binnen- en buitenunit. De buitenunit die het meeste geluid produceert ligt dus aan de buitenkant, waar je dus weinig last van hebt. Het geluidsniveau van de binnenuit produceert 20 tot 25 decibel. Dat is zeker niet veel vergelijken met een mobiele airco. Naast dat deze airco niet veel geluid produceert, zorgt hij ook voor een gezonde lucht. Deze airco heeft een sensor dat reageert op de bewegingen van mensen en op zonlicht. Hierdoor bespaart deze airco een hoop energie. Deze airco kan niet alleen verkoelen maar ook hij kan je ook verwarmen tijdens de koude winterdagen. Het is zelfs nog goedkoper dan een cv-ketel. Een Panasonic split airco laat jouw omgeving aangenaam voelen waardoor jij je een stuk comfortabeler zal voelen tijdens koude maar ook warme dagen. Ook leef je dus een stuk milieuvriendelijker dan met andere airco’s en heb je niet veel last van lawaai.

https://www.kieskeurig.nl/airco