Goede doelen wereld
Image default
Bedrijven

gezonde kruiden

 

Gezonde kruiden

Als het gaat om gezondheid verdienen specerijen en kruiden speciale aandacht. In vergelijking met andere voedingsmiddelen zijn ze namelijk extreem krachtig. Naast de heerlijke smaak, kunnen kruiden en specerijen een gezonde boost geven aan je maaltijd. We hebben een aantal gezonde kruiden en de gezondheidsvoordelen op een rijtje gezet.

Gember

Gember is een kruid dat al eeuwen wordt gebruikt om ontstekingen te remmen. Gember bestrijdt vermoeidheid en heeft een verachtende werking op de keel. Verder heeft gember nog super veel voordelen we hebben er een paar voor je benoemd:

–        Gember helpt bij afvallen

–        Gember verlicht vermoeide spieren

–        Gember helpt bij het beheren van de bloedsuikerspiegel

Dit zijn slechts een paar voordelen van gember. Je kunt zelf gemakkelijk een gember en kurkuma shot maken met veel gezonde ingrediënten. Kijk snel hoe je een gember shot maakt. Een gember shot maken is een kleine moeite waar je veel gezonder van wordt.

Kurkuma

Kurkuma is absoluut een wonder kruid! Het wordt daarom al eeuwenlang in de traditionele geneeskunde gebruikt tegen vele verschillende kwalen.  Een aantal van de voordelen van kurkuma zijn:

–        Kurkuma heeft een ontgiftende werking

–        Kurkuma is een natuurlijk antidepressiva

–        Kurkuma beschermt tegen vrije radicalen

Kruidnagel

Jij hebt vast wel kruidnagel in de kast staan. Kruidnagel is ontzettend gezond, we zullen een paar gezondheidsvoordelen van kruidnagel benoemen:

–        Kruidnagel kan bacteriën doden

–        Kruidnagel kan helpen bij maagzweer

–        Kruidnagel is goed voor de lever

–        Kruidnagel kan helpen om bloedsuiker te reguleren

Dit zijn slechts een paar voorbeelden van de gezondheidsvoordelen van deze kruiden. Alle kruiden hebben vele voordelen. Heb jij ze in de kast staan? Wees dan niet schaars met de kruiden. Het is beter om je vitamines en antioxidanten uit deze kruiden te halen dan uit kunstmatige supplementen. Deze kruiden hebben zoals je kunt zien vele voordelen, daarom worden ze beter door het lichaam opgenomen en doen ze veel werk voor je lichaam.

 

https://doepserleven.nl/zelf-gembershot-maken/

Gerelateerde artikelen

Sneller spieren kweken

Ondernemen voor het mkb in Tilburg

Elektrisch systeem in uw huis of kantoor