Goede doelen wereld
Image default
Bedrijven

Goedkoop je huis pimpen

Een inrichting is persoonlijk, het is wat je huis laat voelen als jouw huis, het is waardoor jij je thuis voelt bij je thuis. Het is alleen zo, dat inrichting erg duur is. Hoe maak je je huis jouw huis als je een klein budget hebt? In deze blog gaan we je een aantal tips geven om goedkoop je huis te pimpen.

Decoratie hoeft niet duur te zijn

Decoratie zorgt ervoor dat je huis een persoonlijke touch krijgt. Veel decoratie is echter erg duur, maar met een beetje creativiteit hoeft dat niet. Bekijk wat er nog ontbreekt in je woonkamer, bijvoorbeeld een bijzettafel met een leuke vaas met planten.

Kijk vervolgens eens op Pinterest voor inspiratie, hier vind je veel DIY ideeën die je voor weinig geld gemakkelijk zelf kunt in elkaar knutselen. Voor de items dat je nodig hebt kun je een kijkje nemen op marktplaats, facebook marketplace of de kringloopwinkel.

Andere benodigdheden kun je vinden bij de action, een likje verf doet wonderen. Kies je voor echte planten dan heb je leven in huis, bloemen zijn geen goed idee want die verwelken, als je bloemen wilt kun je het beste voor droogbloemen kiezen, die blijven namelijk altijd mooi.

IKEA hacks

Een andere leuke manier om je huis te pimpen is door IKEA hacks. IKEA hacks zijn leuke ideeën waarmee je jouw IKEA meubels een geheel eigen uitstraling kunt geven. Fikamagazine deelt veel IKEA hacks van bijvoorbeed KALLAX kasten, weet je wel die hokjes kasten van de IKEA, maar ook IKEA keuken hacks. Dit zijn leuke items die je bij de IKEA krijgt, maar dan als functioneel accessoire in de keuken. IKEA keuken hacks en ikea hacks zijn een geweldige manier om je woning goedkoop te pimpen.

Met een beetje creativiteit kun je dut gemakkelijk je goedkope meubels geheel in eigen stijl inrichten, ook als al iedereen deze meubels heeft!

https://www.fikamagazine.com/10-mooie-en-goedkope-kallax-ikea-hacks/