Goede doelen wereld
Image default
Bedrijven

Huur een vergaderruimte in Utrecht!

Vergaderen met je hele team op een leuke en productieve locatie? Kom een keertje langs bij Creative Valley in Utrecht! Hier vind je vernieuwende vergaderruimtes, creatieve sfeer, A/V-apparatuur en de mogelijkheid om te lunchen. Voor werkgevers is er zelfs de mogelijkheid om vergaderruimtes per uur of dagdeel te huren voor tijdelijke projecten. Daarnaast bieden zij nog meer heerlijke faciliteiten wanneer je een dagje doorbrengt in een van de vergaderruimtes of aan de werkplekken.

Welke faciliteiten bied Creative Valley?

Creative Valley biedt je de mogelijkheid om vergaderruimtes per uur of dagdeel te huren voor tijdelijke projecten. Daarnaast hebben zij nog meer heerlijke faciliteiten wanneer je een dagje doorbrengt in een van de vergaderruimtes of aan de werkplekken. Denk hierbij aan onder andere versnaperingen, gratis wifi je huurt A/V-apparatuur voor presentaties. Een vergaderruimte in Utrecht maakt je vergadering helemaal compleet!

De vergaderruimtes van Creative Valley hebben allemaal een eigen capaciteit. Zo heeft bijvoorbeeld de ene ruimte een capaciteit van 10 personen en de ander weer 50. Elke ruimte beschikt over apparatuur en waarmee jij de vergadering goed kan leiden of een perfecte presentatie kan geven.

Tijdens de vergadering kun je ervoor kiezen om wat snacks langs te laten brengen. Tevens kun je er ook voor kiezen om iemand aanwezig te stellen die onbeperkt koffie, thee, water en bruiswater kan inschenken.

Voor de lunch kunnen jij en je collega’s terecht in de Brasserie en zal daar iedere middag een uitgebreide lunch klaar staan. De lunch bevat onder meer vers belegde broodjes, soep, een warm gerechtje, salade en fruit. Het fruit kun je gedurende de dag blijven pakken eveneens als de koffie,thee en water.

Wil je je graag eventjes terugtrekken? Dan kan dit in één van de Crunch cells die verspreidt staan over het pand. Ben je benieuwd naar de prijzen? Neem dan contact op of vraag een offerte aan via de website!