Goede doelen wereld
Image default
Bedrijven

Iets bijzonders geven aan iemand die alles al heeft

Het is soms lastig om iemand een mooi cadeau te doen. Vooral als iemand alles zo’n beetje al heeft. Heb je binnenkort een gelegenheid waarbij je iemand iets moet geven die alles al heeft en heb je geen idee wat je kunt geven? Dan zijn hier enkele leuke tips, zodat je ook voor iemand die alles al heeft iets waardevols kunt geven.

Fotoboek bestellen

Als het om iemand gaat waarmee je veel dingen hebt beleefd, heb je misschien ook veel foto’s van diegene. Hoe leuk is het dan om een fotoboek te bestellen, zodat je foto’s waar je allebei op staat erin te zetten? Als je een fotoboek bestellen gaat, is het wellicht handig om alvast te bedenken wat je vooral wilt meegeven. Gaat het om de mooie landen die je samen hebt bezocht of om de vele avonturen die je samen hebt beleefd? Het leuke is dat een fotoboek bestellen, echt zorgt voor een origineel cadeau en zeker weten dat dit boek nog niet bestaat.

Een ervaring geven

Ook al heeft iemand alles al, er zijn vaak nog genoeg dingen die iemand nog op het to-do lijstje heeft staan. Denk hierbij aan het bezoeken van een mooie stad als Lissabon, voor het eerst uit een parachute springen, naar een concert gaan van Rammstein, het zien van de Noorderzon of het reizen in een stoomtrein in Goes. Luister vooral goed naar wat iemand mooi vindt en graag een keer wil doen. Het is wel een beetje afhankelijk van je budget, maar er zijn vast leuke dingen te bedenken die betaalbaar zijn.

Je tijd

Geven hoeft niet altijd een cadeau te zijn. Soms is het voor iemand al fijn dat je er bent en is een cadeau leuk, maar doet geen cadeau hebben geen afbreuk aan de band die er is. Maak je dus niet te druk over iets geven aan iemand die alles al heeft. Het komt vast goed.

https://www.fotoboeken.nl/