Goede doelen wereld
Image default
Bedrijven

In en rondom ieder pand een maatwerkoplossing voor toegangscontrole

Een betrouwbare toegangscontrole is onmisbaar voor uw bedrijf, om wat voor een pand het ook gaat. U wilt natuurlijk niet dat iedereen zomaar het pand binnen kan komen, of het nu gaat om een groot bedrijf of een woning. Bovendien is het ook handig om te bepalen op welke dagen en op welke tijdstippen mensen toegang hebben tot uw pand. Daarom is er dormakaba SAP Access Control, waarmee u het beheer van toegangscontrolesturingen en toegangsterminals integreert. Het zorgt ervoor dat u snel en efficiënt bepaalt wie wanneer toegang heeft tot een ruimte of pand. Dit wordt gedaan door middel van tijdprofielen, ruimtezones en vooraf ingestelde dagen. Ieder profiel kan helemaal worden aangepast op een specifieke medewerker. Zo is heel uw bedrijf voorzien van een toegangscontrole op maat.

De vele mogelijkheden op het gebied van toegangscontrole

Voor nog veel meer oplossingen voor uw toegangsbeheer en gegevensverzameling is dormakaba evenzo de perfecte partij. Het kan, naast de toegang voor uw personeel, ook gaan om toegangscontrole voor voertuigen. De softwareplatforms zijn in elke situatie aangepast op al uw behoeften en alle producten bieden volledige productcompatibiliteit. Op deze manier is dit bedrijf een flexibele partner, die u uiteraard ook voorziet van het nodige technische support en nuttig advies. Zo zijn uw gegevens, mensen en voorwerpen te allen tijde beschermd tegen de slimste onbevoegden en indringers.

Altijd een waterdicht systeem

Heeft uw bedrijf mechanische, mechatronische of elektronische toegangscontrole nodig? En hoe slim moet deze controle in elkaar zitten? Het is van belang dat er een balans is tussen een efficiënte, snelle controle en een waterdichte beveiliging tegen zowat iedere mogelijke ongewenste situatie. Ook wilt u zeker zijn van een tijdsregistratie die 100% correct is, zodat fraude en foutieve gegevens onmogelijk zijn. Voor zowel grote als kleine bedrijven bieden de specialisten van dormakaba dé juiste oplossing. SAP Access Control, maar ook bijvoorbeeld elektronische cilinders, elektronisch deurbeslag, kaartlezers en randapparatuur – de mogelijkheden zijn eindeloos. Bespreek ze met de specialisten van dit bedrijf en maak een werk- of woonomgeving veiliger dan ooit.

https://www.dormakaba.com/nl-nl

Gerelateerde artikelen

Het belang van een gevaarlijke stoffen app

Hoe zoek ik een grafmonument uit?

Verhoog jouw spiermassa snel door deze producten te gebruiken