Goede doelen wereld
Image default
Bedrijven

Je kamerplanten bestellen

Tegenwoordig wil iedereen wel planten thuis. Planten zien er fraai uit in je interieur en ze zijn bovendien ook nog eens ergens goed voor. Je wil ook kamerplanten, maar je hebt geen zin om naar het tuincentrum te rijden en vervolgens met de planten te gaan sjouwen. Dat is logisch, want kamerplanten wegen niet niks. Zeker als je voor de grotere gaat is dit het geval. Je kunt daarom kamerplanten bestellen. Kamerplanten bestellen kan tegenwoordig op heel veel websites online. Je hoeft alleen maar te kijken welke planten je mooi vindt en vervolgens worden de planten snel bij je thuis bezorgd. Ideaal toch?

 

Schaduwplant

Een schaduwplant bestellen is een overweging die je kan maken. Dit is vooral handig als je een huis hebt op het noorden of als je binnen geen direct zonlicht hebt. Je kan je planten dan namelijk moeilijker verzorgen. Toch hoeft een schaduwplant binnen dan geen probleem te zijn, dit is juist dan een goede oplossing. Een goede schaduwplant voor binnen is bijvoorbeeld de Monstera Deliciosa ook wel gatenplant genoemd. Deze plant is opvallend en heeft bladeren met gaten erin. Een plant die binnen ook zeer geliefd is, is de Calathea Triostar. Deze plant wordt anders gedurende de dag. Overdag zijn de bladeren zichtbaar en ’s avonds trekt de plant de bladeren terug voor de nacht.

 

Binnen plant

Wil je een normale binnen plant? Ook dat kan, mits je dus voldoende zonlicht hebt. Wist je dat binnen planten, ongeacht of het een schaduwplant is of niet, vele voordelen bieden? Planten bieden namelijk een betere luchtkwaliteit in huis, want planten zuiveren de lucht. Bovendien geven planten de ruimte sfeer. Wist je dat artsen zelfs beweren dat kamerplanten een goede werking hebben op de gezondheid? Alle reden dus om ook snel een mooie kamerplant aan te schaffen.

https://www.potsandplants.nl/kamerplanten/schaduwplanten/