Goede doelen wereld
Image default
Bedrijven

Jongerenstem.nl – Voice over voor reclames en film

Ben jij op zoek naar een goede commentaarstem? In dat geval zit je bij ons goed. Wij hebben namelijk meer dan 15 jaar ervaring en kunnen een commentaarstem leveren bij verschillende video’s. Daarbij kun je bijvoorbeeld denken aan reclames, maar ook vele andere soorten filmpjes. Maar wat is dan precies de kracht van een voice-over? In dit artikel gaan wij daar wat dieper op in.

Een persoonlijke tint

Een belangrijk voordeel van een commentaarstem is dat het een persoonlijke tint aan een video kan geven. Bij een commercial is het bijvoorbeeld belangrijk dat de kijker zich aangesproken voelt. Door er een persoonlijke tint aan te geven, is de kans namelijk groter dat een kijker uiteindelijk een product of dienst zal afnemen. Je kunt dit vergelijken met het lezen van een boek. Veel boeken zijn in de ik-persoon geschreven. Dit komt omdat de lezer zich dan gemakkelijker kan vereenzelvigen met de hoofdpersoon. Bij alle kunstvormen speelt de persoonlijke tint een grote rol.

Het kan iets toevoegen

Een ander voordeel van een commentaarstem is dat dit echt iets kan toevoegen aan een filmpje. Bij speelfilms wordt het bijvoorbeeld gebruikt om extra uitleg te geven. Niet alles is namelijk in beelden te vatten en dankzij een commentaarstem kunnen extra zaken uitgelegd worden. Tegelijkertijd komt een commentaarstem overtuigend over. De commentaarstem geeft een beetje de leiding aan een video.

Geld besparen

Dankzij een commentaarstem kun je ook geld besparen op een filmpje. Je hoeft bepaalde zaken daardoor niet meer in beeld te brengen, want de commentaarstem brengt de boodschap al over. Op die manier kun je dus veel geld besparen. Dit is vooral ideaal bij ietwat langere filmpjes, want een commentaarstem kan het verteltempo ook versnellen

Niet iedereen is gezegend met een goede commentaarstem. Wij hebben gelukkig veel ervaring, dus je kunt ons altijd inhuren!