Goede doelen wereld
Image default
Bedrijven

Loodgieter-apeldoorn.nl staat altijd voor u klaar

Loodgieter-apeldoorn.nl kunt u altijd bereiken. Dus niet alleen voor afspraken, maar ook voor dringende hulp zijn wij beschikbaar. Wij zijn beschikbaar voor klussen zoals het onderhouden van de Cv-ketel, maar ook voor het installeren van de badkamer. 

Spoedklus door loodgieter-apeldoorn.nl

Als u bijvoorbeeld lekkages kunt u loodgieter-apeldoorn.nl altijd bellen. Ook in het weekend. Wij snappen namelijk dat lekkages enorm vervelend zijn en zelfs schade aan kunnen richten. Lekkages zien wij dan ook als spoedklussen. Onze loodgieters zijn echte vakmannen. Zij kunnen er altijd zo snel mogelijk achter komen waar de lekkage vandaan komt.          

Installatie badkamer 

Het beste is om een installatie van een badkamer over te laten aan vakspecialisten. Dit is namelijk een lastige klus. Bij de installatie van uw badkamer leggen wij ook de leidingen aan. Dit is belangrijk voor uw sanitaire voorzieningen. Naast deze waterleiding is het ook belangrijk om een afvoerleiding aan te leggen. Dit doen wij in alle nauwkeurigheid en zonder fouten. Dit heeft namelijk grote gevolgen als de afvoerleidingen verkeerd liggen. Zo kunnen lekkages voorkomen worden. Naast de badkamer is het ook belangrijk om bij andere sanitaire gelegenheden een goede leiding aan te leggen. Zo voorkomt u rioollucht en lekkages. Loodgieter-apeldoorn.nl weet precies hoe je leidingen perfect kan leggen. Als u nieuw sanitair wilt plaatsen zit u bij ons ook goed. Wij weten in precisie het oude sanitair te verwijderen, zodat leidingen niet geraakt worden. 

Cv-ketel

Het onderhouden van uw cv-ketel is erg belangrijk. Een cv-ketel gaat namelijk ongeveer 15 jaar mee. Om te bepalen welke cv-ketel bij u past, adviseren wij als loodgieter-apeldoorn.nl u graag. Als u nu met een oudere cv-ketel in huis zit is het aan te raden om eens in het jaar onderhoud te laten uitvoeren. Als u een nieuwere cv-ketel in huis heeft is het verstandig om deze ketel eens in de twee jaar te laten controleren. U vermindert zo het risico dat er levensgevaarlijke gassen vrijkomen. Zoals koolmonoxide uitstoot kan voorkomen worden door onderhoud te laten uitvoeren op uw Cv-ketel. Naast de veiligheid van u zorgt onderhoud er ook voor dat u bespaart op stookkosten.