Goede doelen wereld
Image default
Bedrijven

Poorten voor de oprit die passen bij uw woning

Poorten voor de oprit zijn er in veel verschillende soorten en maten. Als u besluit om uw oprit onder handen te nemen, is het belangrijk dat u goed nadenkt wat voor poort u daarbij voor ogen heeft. Kiest u voor een klassieke uitstraling, of juist voor een modern design? Een opengewerkte sierlijke poort heeft een heel ander effect dan een massief houten deur. Poortland helpt u graag om na te denken over de beste oplossing voor u – en om de poorten voor uw oprit te maken, die u voor ogen heeft. Lees nu verder voor meer informatie.

Poorten voor de oprit: van klassiek tot modern

Wat voor poort past er bij uw tuin, en bij uw woning? Afhankelijk van uw smaak en stijl, maar ook van de omgeving en het straatbeeld. Uit welke mogelijkheden heeft u de keuze? Het ontwerpen van een poort begint met een keuze van materialen. Op basis daarvan kan het ontwerp verder worden ingevuld. Aluminium en staal zijn populaire keuzes: deze poorten zijn stevig en gaan lange tijd mee. Maar ook massief hout kan gebruikt worden om poorten voor de oprit mee te maken. Dit geeft een meer klassieke uitstraling. In combinatie kunnen staal, aluminium en hout verrassende en mooie resultaten geven.

Technische functionaliteit van de poort

Een poort is veel meer dan een paar deuren voor de oprit – het is een technisch hoogstandje. Er kunnen allerlei functionaliteiten ingebouwd worden: automatische bediening natuurlijk, maar ook een parlofoon of zelfs een videocamera om te communiceren met uw bezoekers. Op die manier heeft u niet alleen een mooie en veilige maar ook een handige poort voor de oprit.

Een nieuwe poort laten ontwerpen?

Met een nieuwe poort op de oprit geeft u uw tuin en woning meer allure. Laat een poort ontwerpen en bouwen die past bij uw stijl en smaak, en houd uw huis en tuin veilig.