Goede doelen wereld
Image default
Bedrijven

Review

Een review ook wel recensie is een bespreking van iets. Het kan een analyse zijn, een interpretatie en een evaluatie. De besproken context kan hierbij over van alles gaan. Een review kan positief of negatief zijn. Wist je dat 77% van klanten nu worden beïnvloed door reviews en dat 88% reviews net zo vertrouwen als een persoonlijke aanbeveling van iemand die ze kennen. Reviews zijn tegenwoordig zo belangrijk geworden voor een website, app, bedrijf, pagina en noem maar op. Daarnaast lees ook nog eens 90% de reviews.

Inforeview

Voordat je als klant ergens heen gaat of iets wilt weten over de betrouwbaarheid en ervaringen van een bedrijf of organisatie zoek je meestal de reviews op. Je kijkt of deze positief of negatief zijn en leest wat ze te zeggen hebben over dat desbetreffende bedrijf of organisatie. Ontdek hoe en wat positieve reviews voor jouw website kunnen betekenen. Verhoog hiermee jouw verkopen en kom hoger in Google te staan. Daarnaast kan je grip hebben op jouw reviews en kun je backlinks creëer naar jouw bedrijf. Inforeview is bijvoorbeeld een website waarop je reviews kunt lezen en ontvangen van klanten over bedrijven en producten. Dit helpt jouw meer vertrouwen op te wekken bij de klanten en het delen van reviews over jouw bedrijf of product verloopt sneller.

Reviews op website

Een review op een website of op een website van een ander is een groot verschil, omdat die van jouw eigen website jezelf onder controle hebt en er mee kan doen wat je wilt. Bij websites van iemand anders kan dit niet. Het feit dat er veel positieve reviews op een website pagina staan hoeft dus niet te betekenen dat ze geen negatieve reviews hebben. Het hechten aan een review van een andere website is dan ook belangrijker voor de klant. Hierdoor zie je ook dat externe reviews beter helpen dan interne reviews. Vooral voor webshops zijn reviews heel erg belangrijk. Het lezen van een review kan er namelijk voor zorgen dat je iets sneller of eerder koopt of toch overgehaald word om iets te kopen. Het hebben van een review met een hele hoge score kan natuurlijk. Helaas vertrouwen mensen er niet op dat het altijd 100 % goed gaat. Er moet toch ook ergens een fout zijn gemaakt en iemand moet een iets mindere score hebben gegeven. Het hebben van een divers en geloofwaardige score en review is belangrijk voor het vertrouwen van mensen.

https://inforeview.nl/