Goede doelen wereld
Image default
Bedrijven

Rijlessen nemen als student

Misschien hebben de meeste van je vrienden al wel hun rijbewijs gehaald en ben jij nog de enige zonder dat begeerde pasje. Is het er nog niet eerder van gekomen en wil je toch graag leren om te rijden zodat je niet afhankelijk bent van je studenten ov? Bij driving school Veldhoven specialiseren ze zich in rijlessen voor studenten, de rijlessen kunnen zowel in het Engels als Nederlands worden gegeven.  

Crash Course 

Bij driving school Veldhoven bieden ze ook een soort spoedcursus rijlessen aan. Dit zodat je zo snel mogelijk de weg op kan gaan en jouw vrienden eens mee kan nemen voor een gezellig dagje weg. Het enige wat je moet doen is al wel je theorie-examen gehaald hebben zodat je zo snel mogelijk je praktijkexamen kan inplannen. Handig als je bijvoorbeeld extra tijd over hebt na je tentamens of in een van de vakanties. Je lessen worden ingepland als je examen ook is ingepland, dit zodat je niet zoveel tijd kwijtraakt aan het wachten op je examentijd en toch moet blijven rijden om het niet te verleren. Begin eerst met een proefles om te kijken of de instructeur bij je past. Driving school Veldhoven biedt ook rijlessen aan in het weekend of in de avonduren en hier zijn geen extra kosten aan verbonden, zo heb je ook nog voldoende tijd om je te focussen op je studie en leuke dingen doen in je vrije tijd.  

Rijexamen 

Als je eenmaal op mag voor je rijexamen dan wordt dit waarschijnlijk gedaan bij het CBR Eindhoven, in Veldhoven zit zelf geen CBR waardoor je naar een andere stad zal moeten gaan. Vraag dus aan je rijinstructeur of je tijdens je lessen al door Eindhoven centrum en omstreken mag rijden om je zo bekend te maken met de stad en de verkeersregels.

https://www.drivingschooleindhoven.com/driving-school-veldhoven/