Goede doelen wereld
Image default
Bedrijven

SneakerBAAS – Sneakerplaats partner

Sneakerfan en heb je al sneakers van SneakerBAAS?

Sinds 2007 is het merk SneakerBAAS op de markt actief. En in pakweg ruim 15 jaar hebben ze zich gigantisch bekend gemaakt. En geliefd. Naast de stoere sneakers kun je in de fysieke winkel van Utrecht ook andere spullen kopen van SneakerBAAS. Ben je bijvoorbeeld op zoek voor spullen in je mancave van dit merk? Dan is een ritje naar hun pand in Utrecht het wel waard. Scoor hier je vinylplaten bijvoorbeeld.

Met regelmaat zijn er ook leuke kortingsacties van het merk SneakerBAAS. Kortingen van SneakerBAAS kunnen oplopen in een marge van 10 tot zelfs 70%. Dat is nog eens leuk shoppen! En zeker van je favoriete merk SneakerBAAS!

Sneakerplaats biedt alle kortingsacties van SneakerBAAS

En we maken het jou, de sneakerfan, nog gemakkelijker. Want natuurlijk kun je lekker rondneuzen in de winkel in Utrecht. Ook kun je de site in de gaten houden en je abonneren op de nieuwsbrief. Onderzoek laat echter zien dat je dan toch nog naast het net kunt vissen. Bijvoorbeeld omdat als de sneakers in de mega sale gaan, je net geen budget hebt. Of geen kastruimte. Een oplossing daarvoor is er. In de vorm van de site Sneakerplaats.

Op Sneakerplaats lees je allereerst heel veel informatie over de tofste sneakermerken. Daarnaast heeft de site Sneakerplaats alle aanbiedingen en kortingsacties voor je op overzichtelijke pagina’s gerangschikt. Geen uren zoeken meer. En ook geen nieuwsbrief meer die aan je aandacht kan ontsnappen. Gewoon als je graag mooie en nieuwe sneakers wilt hebben, deze opzoeken op Sneakerplaats. Er is altijd wel een fijne kortingsactie te vinden. Dan draag je jouw sneakers met nog meer plezier!

Lees alles over andere sneakershops

Wil jij meer lezen over andere sneakershops? Check dan zeker even de andere pagina’s die op Sneakerplaats te vinden zijn over alle andere shop in binnen- en buitenland!

https://sneakerplaats.com/sneakerbaas/