Goede doelen wereld
Image default
Bedrijven

Sneller spieren kweken

We weten allemaal dat je veel eiwitten moet eten en veel gewicht moet heffen als je spieren wilt opbouwen. Toch kan het zijn dat je al jaren naar de sportschool gaat en routinematig traint, echter zijn de effecten niet hetzelfde als bij veel andere leden in de sportschool. Dit kan aan een aantal dingen liggen, lees verder om tips te lezen om sneller spieren te kweken.

Eet vaker

Het is belangrijk om je lichaam de hele dag voldoende energie te geven, hiervoor moet je vaker eten. Je kun het beste beginnen met een goed ontbijt, en vervolgens iedere 3 uur een lichte maaltijd eten. Zorg dat je na het trainen voldoende eiwitten binnen krijgt.

Varieer in trainingsroutine

Door iedere 6 weken te wisselen tussen een aantal oefeningen blijf jij je routines en spieren fris houden. Anders kunnen je spieren namelijk ook wennen aan de bewegingen. Je hoeft echter niet je gehele routine te veranderen, je kunt ook iedere week een paar oefeningen aanpassen of iedere zes weken van routine wisselen.

Supplementen zoals sarms

Je ziet de pre-workout en proteïne shakes veel in de sportschool. Deze supplementen zorgen ervoor dat je spieren genoeg voedingsstoffen binnen krijgen en mineralen om te herstellen en te groeien. Naast eiwit shakes en pre-workouts kun je ook sarms nemen. Dit zijn supplementen die boodschappen geven aan je hersenen waardoor je spieren sneller groeien.

Maak voldoende foto’s

Door wekelijks foto’s te maken, jezelf te meten en te wegen kun je jouw voortgang goed meten. Dit is een goede manier om gemotiveerd te blijven. Je kunt soms niet met het blote oog zien dat er spieren zijn gegroeid maar door foto’s te vergelijken en het meetlint te gebruiken kun je de kleinste veranderingen al waarnemen.

Na het lezen van deze tips zul je vast sneller je spieren kweken dan ooit te voren.

https://funcaps.nl/research-chemicals/sarms.html