Goede doelen wereld
Image default
Bedrijven

Tips om dikker te worden

Als je zegt dat je een paar kilo wilt aankomen wordt er vaak raar opgekeken. Alles eten wat je wil zonder een grammetje aan te komen. Dat wil toch iedereen! Maar is dit eigenlijk wel gezond? Een beetje dunner zijn is prima als je daarbij natuurlijk wel gezond en genoeg eet. Maar wil je toch die paar kilo’s erbij, dan zijn hier wat tips.

 

Verantwoord aankomen

Het is makkelijker gedacht dan gedaan. In de praktijk blijkt het vaak lastiger om een paar kilo aan te komen dan af te vallen. Het is verstandig om je eetpatroon een na te gaan. Wat eet je en wanneer. Als blijkt dat je veel te weinig momenten pakt om te eten dan kan je een voedingsschema opstellen. Plan hierin gemiddeld zes eetmomenten. Drie van deze momenten zijn grote eetmomenten zoals ontbijt en diner. De ander drie momenten zijn voor tussendoortjes. Zorg dat deze tussendoortjes niet te zwaar of te vet zijn. Dit remt namelijk je eetlust. Om je eetlust te boosten kan je beter een stukje appel, een sapje of een kopje bouillon pakken.

 

Tussendoortjes

Wil je wat meer eiwitten en calorieën binnenkrijgen, dan kan je het beste een zuiveldrankje of smoothie drinken. Een krentenbol of een tosti met ham en kaas kunnen ook nooit kwaad. Zorg natuurlijk wel dat je altijd genoeg voorraad in huis hebt zodat je altijd een tussendoortje kan eten. Wel het alleen niet helemaal lukken, dan kan je altijd nog een diëtist inschakelen. Deze zal je helpen zodat jij op je ideale gewicht kan komen.  

 

https://web-wings.nl/

Gerelateerde artikelen

Een webshop maken met WordPress

Huis verkopen met huurders erin

Liever een rijschool in Zoetermeer?