Goede doelen wereld
Image default
Bedrijven

Tuin inspiratie

Op zoek naar inspiratie voor je tuin? Wil je meer een landelijke tuin of toch meer een strakke ruime tuin om in te genieten? Wil je een onderhoudsvrije tuin of hou je ervan om in je tuin te werken? En wil je zo lang mogelijk gebruik maken van je tuin? Dan is een overkapping misschien iets voor jou!

 

Waar kan je uit kiezen

Tuin overkappingen bestaan er in verschillende soorten en maten. Wil je een landelijke tuin dan is een houten overkapping een geweldige toevoeging aan het landelijke karakter. Hout is namelijk ook heel bewerkbaar en kan geschilderd en gebeitst worden zodat het precies bij jouw stijl past. Er zit helaas wel een minpuntje aan en dat is het onderhoud. Maar dat heb je er vast wel voor over. Mocht je toch een iets strakkere en onderhoudsvrije tuin willen dan kan je altijd kiezen voor aluminium. Deze materiaal soort is makkelijk in onderhoud en kan in verschillende tinten geleverd worden. Het is helaas niet zo bewerkelijk als hout.

 

Hoe plaats je een terrasoverkapping

Het plaatsen van een overkapping kan je het beste aan een professional overlaten. Zij maken je overkapping op maat en plaatsen hem voor je in je tuin. Om de overkapping net dat beetje extra te geven kan je natuurlijk er altijd voor kiezen om lampjes of bloempotjes op te hangen onder je overkapping. Dit zorgt voor net een beetje sfeer.  Zo hoef jij alleen maar te genieten van jouw sfeervolle tuin.

 

 

https://handelsondernemingkirkels.nl/overkapping-op-maat/