Goede doelen wereld
Image default
Bedrijven

Uw favoriete Ford occasions vindt u bij deze aanbieder

Heeft u al verschillende Ford occasions op het oog, maar nog nooit de stap gezet om er een aan te schaffen? Dan is het eindelijk zo ver. Ardea Auto biedt de beste deals aan op het gebied van Ford occasions. Dit bedrijf specialiseert zich maar liefst 90 jaar in Ford-modedllen, dus een goede kennis op het gebied van Ford-auto’s is een standaard die u daar kunt verwachten. Vandaag kunt u dus wel uw ware Ford-auto vinden, namelijk bij Ardea Auto. Dat hoeven niet persé Ford occasions te zijn. Deze aanbieder maakt zelf de selectie van de wagens die zij willen verkopen, maar de collectie is groter dan alleen occasions.

De Ford bedrijfswagens waar u naar op zoek bent

Bij Ardea Auto kunt u ook terecht als u zakelijke lease overweegt. De uitstekende selectie is niet alleen kwalitatief sterk, maar bezit ook een grote diversiteit. Zo zijn Ford occasions een goede keuze wanneer u wilt gaan voor een zakelijke indruk en tegelijkertijd van de gemakken wilt genieten tijdens de lange ritten. Deze situatie is niet op iedereen van toepassing en daarom zijn er ook andere auto’s beschikbaar. Kijk naar uw situatie en wat u van een auto verlangt, maak een afspraak of kom langs en vind uit welke Ford bedrijfswagens geschikt zijn voor uw bedrijf.

Veilig en vertrouwd de weg op met SternGarant

Of u nu Ford-auto’s als bedrijfswagens wilt leasen of eentje voor uzelf wilt kopen: Ardea Auto biedt naast de uitstekende prijzen ook nog een goede nazorg in de vorm van SternGarant. Dit is een garantie die twee jaar duurt en waarmee u met een gerust hart de weg op gaat. Willen u en uw medewerkers zonder zorgen in een Ford bedrijfswagen rustig rondes kunnen doen langs klanten, dan is SternGarant perfect voor u. Onderhoud en reparaties zijn inbegrepen en ook bij pech of ongeval staat SternGarant voor u klaar. Ardea Auto geeft u hier graag meer informatie over.