Goede doelen wereld
Image default
Bedrijven

Veiligheid en comfort met LED terreinverlichting

Wist je dat mensen slecht verlichte bedrijven zullen mijden omdat veiligheid en comfort op en rond het parkeerterrein ontbreekt? De parkeerplaats van een bedrijf en de paden die naar de ingang van een bedrijf leiden, zijn soms de eerste ervaring die klanten met een bedrijf hebben. Door ervoor te zorgen dat deze gebieden goed verlicht zijn, krijgen klanten en gasten een positieve (eerste) indruk omdat ervoor wordt gezorgd dat ze zich veilig voelen als ze in het donker van en naar hun voertuig lopen.

Wanneer je nadenkt over wat voor soort buitenverlichting je wilt installeren op een parkeerterrein en rond diverse looppaden, kun je kiezen uit een aantal verlichtingssystemen. Overweeg de keuze voor LED buitenverlichting die voordelen heeft die andere verlichtingsoplossingen niet bieden.

LED buitenverlichting voor veiligheid en comfort

LED buitenverlichting systemen zijn een van de beste opties voor commerciële veiligheidsverlichting als het aankomt op veiligheid en comfort. Deze lichten schijnen helderder, geven zeer weinig warmte af, en gaan langer mee dan welk ander licht op de markt. Omdat LED-verlichting energie-efficiënt is, zullen de kostenbesparingen duidelijk zichtbaar worden op de elektriciteitsrekeningen.

Of de verlichting nu op de parkeerplaats of rond looppaden wordt geplaatst, LED’s kunnen overal worden geïnstalleerd en geven veel licht om mensen te helpen hun auto te vinden. Ze bieden uitstekend licht dat kwetsbare gebieden verlicht, zodat klanten en gasten kunnen zien en zich veilig voelen.

Schrikt potentiële criminaliteit af

Wanneer je ervoor zorgt dat eigendommen en zaken goed verlicht zijn, elimineer je potentiële schuilplaatsen van criminelen (in spé). Indringers zijn op zoek naar veiligheidsverlichting en zullen meestal goed verlichte bedrijven en eigendommen vermijden omdat ze weten dat het moeilijker is om zich ergens te verbergen.

LED-buitenveiligheidsverlichting maakt het ook gemakkelijker voor beveiligers om verdachte voertuigen of figuren rond parkeerterreinen te zien, zodat ze potentiële problemen kunnen aanpakken nog voordat er een situatie ontstaat.

Verlicht obstakels en gevaren

LED buitenverlichting kan strategisch worden geplaatst rond looppaden en trappen om plassen water en andere gevaren te verlichten, waardoor de kans kleiner wordt dat een klant of bezoeker struikelt en valt.

Omdat LED’s een zachte, warme gloed uitstralen, creëren deze lampen een uitnodigende sfeer die klanten en gasten verwelkomt. Het is een positieve eerste indruk die aanmoedigt tot terugkerend bezoek.

Zorg voor voldoende verlichting

Met de voortschrijdende technologie en mogelijkheden is LED-verlichting de meest gebruikte keuze om parkeerterreinen voldoende te verlichten. De belangrijkste reden hiervoor is het vermogen van LED-verlichting om voldoende verlichtingsniveaus te bieden.

Deze eigenschap is essentieel voor elk gebied, met name parkeerterreinen, om de veiligheid van de inzittenden, het comfort en de zichtbaarheid van de bestuurder en de veiligheid van de werknemers te waarborgen. LED-verlichting heeft de capaciteit om te zorgen voor een goed verdeeld, gelijkmatig en uniform licht in de hele ruimte, aangezien een ongelijkmatige verdeling tot ongevallen kan leiden.

 

Het verlichtingssysteem kan worden uitgerust met diverse op technologie gebaseerde elektronica om de werking soepeler en veiliger te maken, zoals bewegingssensoren, dimmers en timers/fotocellen die de verlichting automatisch inschakelen zodra het donker begint te worden.

Schakel een verlichtingsprofessional in

Als je overweegt buitenverlichting te installeren, overweeg dan de voordelen van het vertrouwen op de buitenverlichtingsdiensten van een professional. Professionals hebben de kennis en expertise om te weten wat de beste soorten verlichting zijn om te gebruiken, hoeveel er geïnstalleerd moeten worden, en waar ze geplaatst moeten worden, zodat de grootste voordelen kunnen worden behaald.

Een professional kan als geen ander ervoor zorgen dat de doelen met buitenverlichting worden bereikt. Zij hebben de kennis en expertise om elk formaat project aan te kunnen en je te adviseren.