Goede doelen wereld
Image default
Bedrijven

Verschillende soorten kleding stijlen

Wellicht ben je op zoek naar nieuwe kleren maar weet je nog niet zo goed wat. Ben je opzoek naar jouw favoriete of eigen stijl? Gebruik dan deze blog als hulpmiddel om erachter te komen welke stijl het beste bij jou past!

1. Streetwear

Word jij warm van Nike Air Jordans en oversized kleding? Dan is streetwear de ideale kledingstijl voor jou! Naast er goed uitzien is het ook belangrijk dat je je goed voelt in wat je draagt. Het is begrijpelijk dat je op den duur gek wordt van al die beknellende shirt en skinny jeans. Streetwear zit nagenoeg altijd los en comfortbel. Een perfect voorbeeld van comfortabele streetwear is een equalite jas. Een equalite jas is een kledingstuk die je vandaag de dag veel op straat ziet.

2. Klassiek en stijlvol

Wanneer je al een oudere leeftijd bereikt heb is het misschien een tijd om te kijken naar de manier waarop je je kleedt. Probeer langzaam richting de stijl van de gemiddelde man te gaan. Je wil niet wanneer je 30 bent dezelfde soort kleren dragen als toen je 15 was. Kijk meer naar nette kleding die iets meer klassiek en stijlvol zijn zoals; kooltruien, blouses en polo’s. Door je alleen al anders te kleden zie je er 5 jaar ouder uit. Kleine sieraden zoals ringen, armbanden, kettingen en horloges zijn niet alleen voor vrouwen maar ook voor mannen! Sieraden kunnen een echte make or break zijn voor je outfit.  

3. Active-wear

Ben jij heel er actief op het gebied van sport en houd je van comfort? Dan is active-wear echt is voor jou! Deze ‘gym look’ kan naast dat het comfortabel zit ook heel praktisch zijn. Je bent immers al gekleed om naar de sportschool te gaan. Active-wear kan echter niet tijdens alle gelegenheden worden gedragen omdat het vaak als slordig wordt gezien. Op een bruiloft zul je toch echt uit die trainingsbroek moeten komen.

https://konceptstore.nl/collections/equalite