Goede doelen wereld
Image default
Bedrijven

Vervoer om op vakantie te gaan

Je gaat bijna op vakantie en je telt de weken al af. Vakantie is een mooi vooruitzicht, zeker nadat we eindelijk weer een beetje goed op vakantie kunnen na COVID19. Veel mensen boeken dan nu ook een vakantie en zijn alles al aan het regelen. Van het uitzoeken van uitstapjes op de plaats van bestemming tot het bedenken wat je allemaal in je koffer gaat doen. Voorpret voor de vakantie is altijd leuk. Misschien ga je wel met de auto, maar het kan ook zijn dat je met de trein op vakantie gaat of met het vliegtuig. Ga je met het vliegtuig op vakantie? Dan is het noodzakelijk om ook nu alvast na te denken hoe je op de luchthaven komt. Je kunt ervoor kiezen om zelf te rijden, maar dan staat je auto wel daar in de parking zolang je weg bent. Dat is niet gratis, dus of dat de beste optie is zal je moeten uitzoeken. Je kunt ook vragen of mensen je brengen, maar dat is niet je nummer een idee. Je kunt er ook voor kiezen om een luchthaven taxi te nemen. Ben je benieuwd naar de luchthaven taxi? Lees dan verder, want in dit artikel vertellen we je erover.

 

Taxi

De luchthaven taxi bespaart je vaak veel geld, omdat je de auto niet op de luchthaven hoeft achter te laten. Je wordt van deur tot deur gebracht en je hebt zelf nergens omkijken naar. Het is dan ook fijn dat een luchthaven taxi vaste tarieven rekent voor je rit naar de luchthaven. Je hoeft zo niet te schrikken van de prijs en kunt dit incalculeren in je vakantiebudget. Vanuit je woning word je naar Eindhoven Airport gebracht of naar Düsseldorf, Schiphol, Brussel of Weeze Airport. Ook als je midden in de nacht naar de luchthaven moet is deze taxi er voor je.

 

Prijzen

Wanneer je naar het vliegveld gebracht wordt kost dat dus geld. Afhankelijk van naar welk vliegveld je gaat zijn er tarieven vastgesteld. Zo zijn Eindhoven en Dusseldorf het goedkoopste met €89,- euro. Weeze Airport is nog ietsje goedkoper met €65,- euro. Kies je voor Schiphol of Brussel dan ben je een stuk duurder uit, dit kost je €199,- euro.