Goede doelen wereld
Image default
Bedrijven

Vloersticker als promotie materiaal

Als jij je bedrijf wilt promoten doe je er goed aan om gebruik te maken van verschillende marketingmiddelen. Wil je optimaal resultaat behalen, dan moet je natuurlijk wel op de goede manier inzetten. Een manier die makkelijk in te zetten is en helemaal niet veel geld kost zijn stickers.

 

Verschillende soorten stickers

Stickers heb je in allerlei verschillende maten, kleuren en vormen. Als je de stickers gaat uitdelen is het wel zo belangrijk dat de stickers er aantrekkelijk uitzien. Je wilt er namelijk voor zorgen dat mensen het ergens willen plakken. En hoe leuker, grappiger of mooier je sticker, hoe meer aandacht het trekt. In de beste gevallen plakken mensen jouw sticker zelfs op hun auto of laptop. Merken als Apple of Harley-Davidson zijn hier mooie voorbeelden van. Je mag ze niet zelf lukraak door de stad heen plakken, dat is strafbaar.

 

Vloersticker super effectief

Een vloersticker is super opvallend en daarmee perfect om de aandacht te trekken van potentiële klanten. Door ze op strategische plekken te plakken kun je er nog ontzettend veel bereik mee verzamelen.  Mensen kijken waar ze lopen, zo zullen ze ook zeker naar jouw sticker kijken. Denk er wel slim over na waar je dit doet. Op plekken waar veel gelopen wordt zal de levensduur van de sticker een stuk minder hoog zijn. Heb je de vloersticker maar nodig voor korte duur dan kun je het natuurlijk wel precies in het loopgebied plakken zonder je zorgen  te maken over de levensduur.

 

https://endlessbranding.com/vloersticker/