Goede doelen wereld
Image default
Bedrijven

Voordelen van een mobiele verdampingskoeler

Met een mobiele verdampingskoeler heb jij in de hete zomers geen last meer van warme gebouwen of hallen. Door de verkoelende werking wordt er een aangename temperatuur gecreëerd en kun je meer uit je werk halen. In deze blog vertellen we alle voordelen!

Mobiele verdampingskoeler is flexibel

Het woord zegt het eigenlijk al, een mobiele verdampingskoeler is mobiel en kan dus heel flexibel worden ingezet. Het is eenvoudig te verplaatsen en hierdoor uiterst effectief voor grote panden. Omdat de koeler zo gemakkelijk te verplaatsen is, kan het op veel verschillende plekken worden gebruikt. Er zitten in de meeste gevallen wieltjes onder de koeler zodat het verplaatsen eenvoudig kan gebeuren.

Frisse lucht

Naast het feit dat mobiele verdampingskoelers zorgen voor een aangename temperatuur, zorgen ze ook voor frisse lucht. Zo wordt een veilige werkomgeving gecreëerd. Door de frisse lucht worden eventueel andere stoffen sneller uit de lucht gefilterd. Hierdoor kan iedereen frisse lucht inademen, wat heel gezond is! Vergeet niet om ook af en toe de buitenlucht op te zoeken, dit is en blijft natuurlijk de beste manier om frisse lucht in te ademen.

Geen afvoerslang

Je hoeft je geen zorgen te maken over gedoe met een grote afvoerslang. Een mobiele koeler heeft namelijk geen afvoerslang. Dit maakt het verplaatsen van de koeler nóg eenvoudiger. Het feit dat de koeler geen slang heeft zorgt voor minder problemen, want je hoeft ook geen rekening te houden met dat de koeler op een speciale plek moet staan. Hij kan gewoon overal naar wens worden geplaatst.

https://duravert-portacool.com/mobiele-verdampingskoeler/