Goede doelen wereld
Image default
Bedrijven

Waarom een zonwering laten plaatsen?

In de zomer zorgt een zonwering ervoor dat de zon buiten blijft. Hierdoor blijft het lekker koel in huis, dit komt doordat de zonwering isolerend werkt. De zonwering zorgt ervoor dat je in de zomer een plekje hebt waar je koel kunt vertoeven in de zomer. Maar naast het buiten houden van de zon heeft een zonwering nog meer voordelen voor jou. Lees snel verder voor alle voordelen van een zonwering.

Houd insecten tegen

In de zomer zijn ze er in overvloed: insecten. Met name wespen en muggen zijn niet heel erg gewenst door de meeste mensen. In de tuin is dit meestal nog niet zo’n groot probleem, maar je wilt ze liever niet in huis of onder de overkapping hebben. Toch heb je het liefste ramen en deuren open met het warme weer.

Een hor is hiervoor de oplossing. De hor valt ook onder de categorie zonwering. Een hor is ideaal wanneer je je ramen en deuren open wilt zetten met het warme weer. Voor elke situatie is een hor te vinden, zo zijn er naast rolhorren ook inzethorren en plisséhordeuren. 

Houd pottenkijkers buiten de deur

Niet iedere woning ligt even beschut. Je zit er natuurlijk niet op te wachten dat vreemden je woning in kijken. Het liefst wil jij op de bank kunnen zitten zonder gestoord te worden. Ook kan het zijn dat u werkzaamheden uitvoert, waarbij niet iedereen mag zien wat je uitvoert.

Ook in dit geval is een zonwering Raamsdonksveer dé uitkomst. Onder andere jaloezieën, rolgordijnen en plissé shades schermen de binnenkant van het raam af. Op deze manier heb je geen last van de zon en ook niet van pottenkijkers. Daarnaast neemt de kans op inbraak ook af. Mensen kunnen immers niet naar binnen kijken en weten niet of er wat waardevols te vinden haalt in jouw woning.