Goede doelen wereld
Image default
Bedrijven

Wanneer is webflow de goede keuze?

Bij het bouwen van een website wordt er vaak gedacht aan WordPress. Echter is dit niet meteen de beste oplossing. Maak kennis met: Webflow!

Webflow kan door zowel particulieren als bedrijven gebruikt worden voor het maken van professionele websites. Zo kan een ZZP’er een nette website maken voor zijn of haar personal brand en kunnen bedrijven een zeer effectieve eCommerce website opzetten.

Ook zijn er steeds meer bedrijven die websitebouwers inhuren voor het maken van een professionele website. Deze websitebouwers zijn natuurlijk al gewend aan het systeem en kunnen de mooiste creatieve ideeën tot leven brengen. Uiteindelijk is deze investering voor veel bedrijven zeker de moeite waard. Het bespaart een hoop geld en de kwaliteit van je website zal een stuk hoger liggen. 

 

Is webflow moeilijk aan te leren?

Webflow is een vrij toegankelijk platform voor het maken van een website. Het gemak van het bouwen van een website ligt veel hoger dan bijvoorbeeld bij WordPress. Dit gemak wordt geregeld door middel van de visuele drag & drop waaruit een nette HTML, CSS of Javascript wordt opgemaakt.

Het grote voordeel is dan ook dat iedereen met Webflow aan de slag kan. Stel dat je als bedrijf een websitebouwer inhuurt, dan is het zelf doorvoeren van aanpassingen op de website zeer gemakkelijk. Dit maakt Webflow voor iedereen toegankelijk.

 

SEO & Webflow

Zodra je als bedrijf de focus op SEO wilt leggen, is Webflow een uitstekende oplossing. Bij Webflow kun je gebruik maken van nauwkeurige controles, krachtige hosting en tools voor het onderhouden van content. Daarnaast heb je de volledige controle over SEO-opmaak, indexeringsregels en redirects. Voor deze opties heb je niet een expert nodig die over je schouder kijkt, het is namelijk zo gemaakt dat iedereen ermee aan de slag kan gaan. Ideaal voor elke marketeer die Webflow niet in zijn of haar specialisatie pakket heeft.