Goede doelen wereld
Image default
Bedrijven

Wat maakt houten vloeren zo bijzonder?

In steeds meer huiskamers worden houten vloeren gelegd. En dat is niet zo vreemd, want deze vloeren zijn bijzonder. Een vloer van hardhout is een natuurproduct. Dit betekent dat de vloeren nooit allemaal exact hetzelfde zijn. Het hangt af van de structuur van het gebruikte hout hoe uw vloer er uiteindelijk uit komt te zien. Wat wel altijd hetzelfde is, is dat u een vloer koopt die vele tientallen jaren meegaat en waar u dus langdurig van kunt genieten. In de betere vloerenwinkel kunt u houten vloeren op maat bestellen. Deze wordt vervolgens voor u bewerkt met bijvoorbeeld olie of de vloer wordt geschuurd om het gewenste kleureffect te bereiken.

Welke soorten vloeren zijn er?

Behalve hardhout kunt u natuurlijk ook kiezen voor andere houten vloeren. Laminaat is erg populair, ook voor slaapkamers, woonkeukens of een kantoor aan huis. Daarnaast kunt u kiezen voor parket of laminaatparket. Dit zijn allemaal geperste planken, die evengoed erg mooi en duurzaam zijn. U kunt kiezen uit verschillende houtsoorten en dus kleuren. Vloeren van hout zijn prima te combineren met vloerverwarming en heel gemakkelijk in onderhoud. U kunt uw vloer reinigen met een sopje met een goed schoonmaakmiddel, maar meestal is stofzuigen of gebruik van een huisbezem al heel effectief. In een vloerenwinkel kunt u advies krijgen over de juiste behandeling van uw vloer.

Waar vindt u exclusieve vloeren van hout?

Als u een vloer van hout wilt die exclusief en duurzaam is, plan dan zeker een bezoek aan Van der Heijden Vloeren in Oss. Deze vloerenwinkel verkoopt de mooiste vloeren in tientallen stijlen en uitvoeringen. Combineer uw vloer met een klassiek of modern interieur en laat u inspireren door alle mogelijkheden. U kunt op de website alvast een indruk krijgen van de vele soorten vloeren die dit bedrijf levert. U kunt online een offerte aanvragen, in de showroom kunt u diverse vloeren bekijken om uw keuze te vergemakkelijken.