Goede doelen wereld
Image default
Bedrijven

Welke airdpodhoesjes zijn aan te raden

Als je onlangs nieuwe AirPods hebt gekocht dan wil je deze natuurlijk beschermen tegen krassen of deuken. Het kan zelfs voorkomen dat je AirPods kapot vallen. Apple biedt hier zelf geen oplossing voor. Gelukkig zijn er genoeg AirPodhoesjes in de omloop, in verschillende stijlen en prijzen. Tegenwoordig kan je ze overal kopen. Hieronder worden een aantal hoesjes uitgelicht. In elke prijsklasse is wel iets te vinden. Wel is het belangrijk om te weten dat je moet kijken of je het hoesje moet verwijderen als je je AirPods moet opladen. Sommige hoesjes zijn geschikt voor het draadloos opladen.

 

AirPod hoes: Nomad Rugged

Nomad Rugged is een stoere, zwarte, leren case voor je AirPods. Dit hoesje is gemaakt van echt leder, maar is niet zo heel prijzig in vergelijking met anderen. Het leer verslijt na een tijdje door het gebruik, dit zorgt voor een mooi effect en een unieke uitstraling. Het hoesje past strak om de case en het leer is erg dun. Als je AirPods hebt die je draadloos kan opladen, dan kan je het met dit hoesje eromheen blijven doen.

 

Native Union Airpod Hoesje

Een hoesje van echt leer wat niet verslijt. Hij is wat duurder dan andere airpodhoesjes (€ 40,-). Het is een aanrader omdat de pasvorm nauw aansluit op de AirPods-oplaadcase. Het bevestigen en loshalen van de bovenkant gaat eenvoudig. Je hoeft het hoesje niet steeds aan te drukken omdat het goed op z’n plek blijft zitten. Ook is het lampje van de case gewoon zichtbaar bij dit hoesje, zodat je kan blijven zien hoe veel batterij je AirPods nog hebben. Het enige nadeel is dat de knop indrukken aan de achterkant iets lastiger gaat, maar deze knop hoef je gelukkig niet vaak te gebruiken.

 

 

https://web-wings.nl/

Gerelateerde artikelen

Met tegenzin naar werk? Dat moet anders!

Van stationaire accu’s tot droge accu’s wat moet je weten

Het belang van een gevaarlijke stoffen app