Goede doelen wereld
Image default
Bedrijven

Welke brievenbus geschikt voor bedrijf?

Wat is de meest handige en geschikte brievenbus voor bedrijven? Dit is wellicht een vraag waar jij als eigenaar van een bedrijf waarschijnlijk nog nooit over na hebt gedacht. Tot dat het moment komt, dat je een bedrijfspand koopt of huurt en je tot de ontdekking komt dat er geen brievenbus aanwezig is.

Gelukkig zijn dit soort zaken natuurlijk snel te verhelpen. Brievenbussen koop je immers in de bouwmarkt of eenvoudig online. Maar bij de bouwmarkt heb je keuze uit 2 modellen en online zie je er zo ontzettend veel, dat je vaak door de bomen het bos niet meer ziet.

Wat is nou de meest geschikte brievenbus voor bedrijven?

Daar kunnen we niet zo 1,2,3 een antwoord op geven. Het is namelijk van belang of je wel of niet veel post ontvangt. En pakketjes? Ontvang je die ook regelmatig? In dat geval is een pakketbrievenbus misschien een betere optie….

Bevindt jouw bedrijf zich op een locatie waar veel criminaliteit en vernielingen plaatsvinden? Ook dat is belangrijk om te weten. In dat geval kun je namelijk beter voor een hufter proof brievenbus gaan. Een bobi brievenbus bijvoorbeeld.

Laten we eens even alles op een rijtje zetten:

Aanraders bij het ontvangen van veel post:
– Bobi brievenbus
– Zandvoort
– Brussel

Aanraders bij het ontvangen van veel pakketten:
– Parcelbox
– Toronto
– Pakketbrievenbus met beveiligd systeem

Hufterproof brievenbussen:
– Bobi Classic
– Bobi Grande

Uiteraard moet je voor jezelf ook bepalen of je de brievenbus tegen de muur van je gebouw plaatst of vrij in de tuin van je bedrijf kunt plaatsen. Heb je een mooie tuin? Dan kan een brievenbus deze tuin nog mooier doen lijken. Het is dan wel de kunst om met de juiste kleuren van planten en bloemen te spelen. En uiteraard ook de juiste kleur brievenbus hierbij te zoeken.

Zit je een een bedrijfs verzamelgebouw? Overleg dan eens om een brievenbusconstructie aan te schaffen waarbij er meerdere brievenbussen in één set zitten. Zo beschikt elk bedrijf over een eigen brievenbus en blijven poststukken ook privé.

https://www.yourmailbox.nl/