Goede doelen wereld
Image default
Bedrijven

Zo hou je als man je haar in orde!

 

Mannen denken vaak niet na over hun haar. Het kan alle kanten op staan of veel te lang zijn, maar het stoort hen niet. Je kan er echter onverzorgd gaan uitzien, zelf als je dat zelf natuurlijk niet wou. Daarom is het dus belangrijk om je haardos in orde te houden en met het gebruik van onze tips komt dat helemaal in orde!

 

 

 

Ga regelmatig naar de kapper

 

Mannen moeten in het algemeen vaker naar de kapper dan vrouwen, omdat het sneller op te merken is dat hun haar gegroeid is. Omdat dit tijd en geld kost, is het niet altijd gewenst. Toch is het beter om de kappersbeurt niet over te slaan, aangezien regelmatig naar de kapper gaan de beste manier is om je haar een mooie stijl te geven. Kappers weten ook vaak wat er goed bij de vorm van je gezicht past om je er zo knap mogelijk uit te laten zien.

 

 

 

Gebruik goede producten, zoals pomade

 

Een van de beste manieren om tussen kappersbeurten in je haar op orde te houden, is door gebruik te maken van goede producten. Dit is zowel tijdens het wassen belangrijk, maar ook bij het stijlen van je haar kunnen de producten een grote rol spelen. Zo moet je bijvoorbeeld best een shampoo kopen die effectief gewoon dient als shampoo. Gebruik dus zeker geen 5-in-één producten. Wanneer je de tijd hebt, kan je ook een conditioner gebruiken, die je even in je haar laat trekken. Zorg echter dat deze producten ook werken voor je hoofdhuid, want je wil natuurlijk niet dat je hoofdhuis wordt beschadigd hierdoor. Daarnaast kan je voor het stijlen gebruik maken van pomade. Dit is een zeer efficiënt product dat het haar gedurende een lange tijd op zijn plaats houdt. Pomade kan je er trouwens lekker gemakkelijk uitwassen.

 

 

 

Stimuleer je hoofdhuid met een hoofdmassage

 

Voor veel mannen is dun of weinig haar een bron van kopzorgen. Hoewel je jouw genen niet kan veranderen, kan je wel proberen om haarverlies af te remmen en haargroei te stimuleren. Dit kan je doen door je hoofdhuid te stimuleren. Een van de beste manieren om je hoofdhuid te stimuleren is door een hoofdmassage apparaat te kopen. Deze zijn gemakkelijk verkrijgbaar. Daarnaast bestaan er verschillende oliën en serums om je haar te groeien.

 

 

 

https://www.mijnbaard.nl/haarverzorging/pommade