Goede doelen wereld
Image default
Bloemen

Knap je tuin op door gladiolen te bestellen en zelf te planten

Heb je sinds kort een nieuw huis en wil je na het opknappen van de woning zelf nu aan de tuin beginnen? Dan is het een leuk idee om zelf mooie bloemen te planten. Het is niet alleen leuk om bezig te zijn met tuinieren, maar je geniet straks ook van een prachtige tuin vol met jouw favoriete bloemen. Ook al heb je geen ervaring met tuinieren, dan kun je dit altijd leren. Bij Bulbs4you geven ze je graag tips over hoe en wanneer je bloembollen het best kunt planten. In deze webshop vind je een ruim aanbod aan verschillende bollen. Wil je bijvoorbeeld gladiolen bestellen of kies je voor lelies, dahlia’s of misschien wel vaste planten? Je vindt het hier allemaal!

 

Bestel jouw gladiolen al vóór het voorjaar

Gladiolen zijn favoriet onder vele tuinliefhebbers en dat is niet voor niets. De bloemen zijn een prachtige aanvulling op elke tuin en zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. Bij Bulbs4you zijn de bloembollen vanaf 10 februari verkrijgbaar. Je kunt ze namelijk het best vóór het voorjaar kopen, wanneer er geen kans meer is op nachtvorst. Vervolgens kun je ze het best in april of mei planten, afhankelijk van of je dit in je tuin doet of in plantenpotten. Bij gladiolen is het belangrijk dat ze op een zonnige plek geplant worden, zodat ze goed kunnen groeien. Zo heb jij straks in de zomer een mooie, kleurrijke tuin!

Profiteer van een snelle levering

Wanneer je weet welke gladiolen of ander soort bloembollen je gaat bestellen, doe je dit eenvoudig en snel online. Je kunt op verschillende manier afrekenen en je bestelling wordt vervolgens binnen drie werkdagen verzonden. Je profiteert dus van een snelle levering! Heb je vragen over het bestellen van gladiolen of over het planten van de bloembollen? Neem dan gerust contact op met de specialisten van Bulbs4you via de contactgegevens op hun website.

https://www.bulbs4you.nl/nl/