Goede doelen wereld
Image default
Electronica en Computers

De voordelen van een PCB bedrijf dat volledige service aanbiedt

Meer en meer klanten vroegen of hun leverancier PCBA one-stop service kan aanbieden. Velen van hen kochten PCB printplaten en componenten afzonderlijk pas nadat deze twee soorten werden gevonden.

Dus hier zijn de reden waarom meer en meer klanten kiezen voor PCB + elektronische componenten one-stop procurement service. Bekijk hier een professioneel PCB bedrijf.

Transparante prijzen

Ten eerste: de component verkoopkanalen zijn genetwerkt, en de prijzen neigen transparant te zijn. Op dit moment is het volledige verkoopnetwerk voor componenten daadwerkelijk beschikbaar. Voer het online model in, de prijs, de productiestatus van de fabrikant en of er inventaris is, u kunt elk soort materiaal vinden. 

In feite is het hele proces heel eenvoudig. Als het bedrijf het zelf koopt, moet aan iemand met verstand van materialen worden gevraagd of de leverancier van het onderdeel echt is en wanneer het kan worden verzonden. Maar op deze manier kan het uiteindelijk aangekochte materiaal dezelfde prijs hebben als de leverancier, wat neerkomt op meer geld uitgeven om hetzelfde te doen.

Druk de kosten

Ten tweede: de arbeidskosten stijgen, en de kosten worden gedrukt om met de onzekerheid om te gaan. In het licht van de huidige onstabiele situatie kunnen we echt voelen dat de orders in feite niet toenemen, maar afnemen. Bij gebrek aan een toename van de orders is het absoluut onmogelijk om de arbeidskosten te verlagen. De volledige PCBA one-stop service omvat het volledige budget, de prijs is controleerbaar, en er zijn geen andere kosten, waardoor de onzekerheid afneemt.

Professioneel team

Ten derde: laat professionele zaken over aan een professioneel team. Vergeleken met algemene oplossing bedrijven, die niet te maken hebben met een specifiek back-end productieproces, weten ze misschien niet veel over de huidige prijstrends van printplaten en componenten en de nieuwe SMT-technologie. Maar PCBA-fabrikanten hebben elke dag met deze back-end processen te maken. De ingenieurs van de PCB-verwerkende bedrijven weten zeer goed welk soort printplaat en welk soort soldeerpasta in welke industrie moet worden gebruikt.

Het belangrijkste punt is dat PCBA-fabrikanten veel klanten hebben, en de vraag naar onderdelen inkoop is ook groot. Dienovereenkomstig kunt u meer toegang krijgen tot het terminal kanaal en dus meer producten krijgen, zodat de prijs zeker lager zal zijn en de kwaliteit zeker zal worden gegarandeerd. Tenslotte willen de terminal distributeurs hun belangrijkste klanten niet verliezen. Als u van een bedrijf koopt, kan het zijn dat u niet de minimum offerte van andere bedrijven haalt.

Correlatie tussen PCB materiaalkeuze en product of industrie

PCB materiaalkeuze speelt een beslissende rol in het bijdragen aan de betrouwbaarheid van het product en wordt ook bepaald door de industrie bijzonderheid en eis. Veel gebruikte elektronische producten vragen om FR4 epoxy glasvezel substraat. Immers, de producten vragen niet om speciale eisen ten aanzien van flexibiliteit, temperatuur en dichtheid.

Elektronische producten die hogere eis op milieutemperatuur of flexibiliteit roepen, wordt het substraat van de polyimide glasvezel toegepast. Voor hoge frequentie, PTFE glasvezel substraat moet worden toegepast. Voor PCBs die hogere eisen stellen aan de thermische dissipatie, moet een substraat op metaalbasis worden gebruikt. Bekijk hier volledige PCB service.

http://confed.eu