Goede doelen wereld
Image default
Electronica en Computers

Deze tool maakt het eenvoudig om Life Cycle Costing in te schatten

Om toekomstige problemen te voorkomen bij een bouwproject, dien je doordachte keuzes te maken. De Life Cycle Costing vertelt je hoeveel een project van de ontwerpfase tot de exploitatie gaat kosten. Het is echter bijna onmogelijk om alle betrokken sectoren in acht te nemen bij het inschatten van de levensduurkosten. Life Cycle Vision maakt het je makkelijk. In deze app is alle relevante informatie accuraat verwerkt zodat je binnen slechts vier stappen op een exact eindbedrag komt.

Waarom deze experts een app hebben ontwikkeld

Het inschatten van de totale waarde van een project is belangrijk om inzicht te krijgen in alle kosten. Met dit bedrag kun je ontwerpen met elkaar vergelijken om te zien welke op lange termijn het meest lucratief is. Daarnaast dient de berekening van de Life Cycle Costing als onderbouwing van ontwerp- en investeringsbeslissingen. Op die manier maak je de juiste keuzes om kosten te besparen en problemen te voorkomen die veroorzaakt worden door gebrek aan budget/aandacht voor een bepaald onderdeel.

De voordelen van deze software

Dit programma is de beste keuze voor het inschatten van levensduurkosten omdat je het in iedere fase van het project kunt gebruiken. Daarnaast bevat het alle kosteninformatie die je nodig hebt, up-to-date met de richtlijnen van verschillende relevante sectoren en installaties. Deze app houdt zowel rekening met gebouw- als gebruikersinstallaties. Het is met deze tool zelfs mogelijk om het energieverbruik per uur over een heel jaar te berekenen. Zo krijg je dus een zo accuraat mogelijk beeld van de LCC van jouw project, waardoor je goed onderbouwde keuzes kunt maken.

Bespaar tijd met dit handige programma

Wil jij geen uren meer besteden aan het inschatten van de Life Cycle Costing? Life Cycle Vision biedt je na vier stappen een zeer nauwkeurige berekening van de levensduurkosten. Deze tool neemt namelijk alle relevantie informatie in acht zonder dat je die zelf hoeft op te zoeken. Download deze software en bespaar tijd.

Gerelateerde artikelen

Een CCTV-installatie inzetten zorgt voor professionele camerabeveiliging

De voordelen van een PCB bedrijf dat volledige service aanbiedt

Een audiogids voor musea