Goede doelen wereld
Image default
Electronica en Computers

Een CCTV-installatie inzetten zorgt voor professionele camerabeveiliging

U wilt uw bedrijfspand voorzien van een professionele camerabeveiliging, maar u weet niet waar u moet beginnen. Schakel dan de experts van Secudat in. Zij adviseren u bij uw aankopen en hebben alle benodigde materialen op vooraard voor een professionele camerabeveiliging. Daarnaast helpen ze u met de installatie van het door u gekozen systeem. Doordat zij een cameraplan uitwerken, weet u vooraf waar u aan toe bent en dat uw huis of bedrijfspand goed beveiligd is.

Wat is een CCTV-installatie?

Een CCTV-installatie is een set van diverse camera’s die op een circuit zijn aangesloten. CCTV schrijft u voluit als Closed Circuit TV. De camera’s op dit netwerk kan u alleen bekijken op een apparaat dat ook op dit circuit is aangesloten. Een compleet CCTV-installatie bestaat uit meerdere camera’s die u op verschillende plekken bij uw bedrijfspand of woning kan hangen of laten installeren door een expert.

Waarom zou u gaan voor CCTV-beveiliging?

Het fijne aan een CCTV-systeem is dat deze altijd live zicht biedt op afstand. Daarnaast wordt elke opname op een netwerkvideorecorder geplaatst. Zo kan u wanneer u maar wilt de haarscherpe beelden die u camera heeft gemaakt terug kijken. Alle beelden die zo’n professionele camera maakt zijn van hoge resolutie. Het is zelfs mogelijk om een camera te kiezen die beelden met een 4K resolutie oplevert. Door het scherpe beeld en de starlight-technologie is alles op de beelden terug te zien, zelfs als het maar even in beeld is geweest in het donker.

Ga voor een complete CCTV-installatie!

Met een professionele camerabeveiliging kan u alles zien wat rondom uw bedrijfspand of woonhuis gebeurt. Gaat u voor een compleet CCTV-systeem of gaat u alleen voor een CCTV-camera? De experts van dit bedrijf geven u graag passend advies dat aansluit op uw wensen en eisen. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij Seducat terecht. Bekijk het gehele aanbod aan camera’s en andere beveiligingssystemen op de website van deze aanbieder.

Gerelateerde artikelen

Waarom een app laten ontwikkelen voor je bedrijf?

Beste mobiele airco van 2022

Waarom een betaalbare all in one PC kopen