Goede doelen wereld
Image default
Electronica en Computers

Inzicht in uw klantenbestand

Voor iedereen is een effectievere manier van werken, en dus een innovatiever werkproces van groot belang. U wilt natuurlijk gebruik kunnen maken van goede Business Intelligence oplossingen. Wij kunnen u daarbij helpen, met onze Business Intelligence producten heeft u altijd de mogelijkheid tot volwaardige datawarehouses. Wanneer u inzicht wilt in uw klantenbestand wilt en de sales wilt verhogen, dan is het natuurlijk belangrijk dat u inzicht krijgt door middel van data, want data is een zeer belangrijke factor die leidt tot meer succes.

Data is een sleutelfactor

Wij van Peacock zijn een gedreven team vol met specialisten, wij zetten ons altijd in met alle kracht die we hebben om zo tevredenheid te creëren onder de klanten. Het is natuurlijk logisch dat een team als wij altijd onze deadlines haalt. Wij zijn experts op het gebied van Automation, wij zijn een team dat andere methodes hanteert dan bijvoorbeeld een IT-specialist. Dit heeft vooral te maken met het feit dat wij intelligence automation vooral zien als iets dat men moet gebruiken als management tool. Ons enige doel is om alle bedrijfsprocessen te innoveren, en deze 100% betrouwbaar te maken. Wij werken dus ook veel met data en bieden dit ook aan bij de klanten, zodat ook zij volledige inzage hebben in de situatie op dit moment. Want data is een enorme sleutelfactor, zonder data begint u tegenwoordig niet veel meer. Data wordt voor allerlei doeleinden gebruikt, en het is dan de bedoeling om ook middels de data te kunnen kijken hoe bedrijfsprocessen betrouwbaarder, en innovatiever kunnen worden gemaakt. U kunt altijd wel dingen aanpassen die helpen bij verbeteren, u kunt altijd wel net even dat kleine beetje vinden waardoor u soms ontdekkingen doet waarvan u dacht dat het niet eens mogelijk was.

Sales omhoog, geen probleem!

Het proces van de verkoop is een belangrijk proces voor een bedrijf, dit heeft een grote invloed op de prestaties van een bedrijf. Het hangt er maar helemaal van af hoe deze processen zijn ingesteld. Echter, sales zijn wél bewerkelijk. Zoals net benoemd, het instellen van het verkoopproces is cruciaal, en wanneer dit niet goed gedaan is, dan is er nog heel veel mogelijk ter verbetering. Het kan ook nog eens zo zijn dat bijvoorbeeld een deel van het omzetverlies door middel van onbewuste fouten verloren gaat. Wanneer u inzicht wilt in wat er mis is, of wat er beter kan op het gebied van sales, dan is onze Sales Accelerator wat u zoekt. U heeft met een paar klikken met de muis per direct alle duidelijkheid die u zich maar kunt wensen, zo kunt u prima analyses uitvoeren op de sales, en middels de Sales Accelerator kunt u er dus per direct achter komen wat er mis is, of waar gewoon simpelweg een aantal verbeterpunten zitten. Want het kan ook gewoon prima gaan met de sales van een bedrijf, maar dat betekent totaal niet dat meer inzicht overbodig is, want er is altijd ruimte voor verbetering, niets is altijd helemaal perfect, dus ook bedrijfsprocessen niet. Het doel is om perfectie te naderen, en dat is waar wij goed in zijn! Tevens, de technieken van inzicht en verbetering in processen veranderen voortdurend, dus wanneer u een voorgaande truc hanteert, maar er is inmiddels een nieuwe toepasbaar, dan kunt u deze natuurlijk volledig in uw voordeel gebruiken om de sales wat omhoog te krijgen.

https://peacock-ia.nl/bi/