Goede doelen wereld
Image default
Electronica en Computers

Refurbished Apple iPhone

Refurbished Apple iPhone

De Refurbished Apple iPhone is razend populair, omdat ze de hoogste kwaliteit bieden tegen uiterst aantrekkelijke prijzen. Een refurbished iPhone van Apple is altijd gegarandeerd eersteklas. Gereviseerde iPhones zijn tweedehands toestellen die door klanten zijn teruggebracht of op de Apple Campus als testeenheden zijn gebruikt. Ze zijn nagekeken en zo nodig gerepareerd, zodat je kunt genieten van een eersteklas toestel tegen een redelijke prijs.

Bij RefurbishedXL vind je dit en meer met het nieuwste iOS besturingssysteem, de beste technische specificaties en de altijd uitstekende kwaliteit van Apple. Je vindt gereviseerde iPhones in alle formaten (iPhone 5S, iPhone 6 / 6S, iPhone 7) tegen zeer aantrekkelijke prijzen.

Wat is een refurbished Apple iPhone?

Een refurbished iPhone betekent dat een eerder verkochte iPhone nagekeken en zo nodig gerepareerd is, zodat je een prima toestel krijgt voor een betaalbare prijs. Eenvoudig gezegd: Apple verkoopt voor iedereen zeer aantrekkelijke gereviseerde iPhones. Elk toestel wordt opnieuw getest voordat het in onze online winkel te koop wordt aangeboden. Alle iPhones zijn volledig functioneel en voorzien van oplaadaccessoires. Eeen refurbished iPhone is een iPhone met een tweede leven.

Wat kun je met een refurbished Apple iPhone?

Een opgeknapte iPhone is even krachtig als een nieuwe en is uitgerust met de meest recente SW versie. Je geniet van alle functies van iOS 12, zoals Face ID, Animojis, Memojis en zelfs de ultieme opname camera. Je zult met je opgeknapte iPhone telefoongesprekken kunnen beantwoorden en voeren, sms’jes en e-mails kunnen versturen en ontvangen, en ook op het Internet kunnen surfen.

Het lijkt misschien alsof een opgeknapte iPhone nadelen zou hebben ten opzichte van een nieuwe. Sommigen zouden kunnen denken dat hun toestel minder efficiënt is dan het gloednieuwe, originele product. In feite is het zo dat er geen verschillen tussen de nieuwe iPhone Xs, Xs Max of Xr en opgeknapte exemplaren. De fabrikanten zorgen er speciaal voor dat ze na hun release allemaal in perfect werkende staat blijven.

Wat zijn de voordelen van een refurbished Apple iPhone?

Een refurbished iPhone heeft een aantal leuke voordelen, waaronder kosten, duurzaamheid voor de planeet en garantie. Een opgeknapte iPhone is tot 60% goedkoper dan een nieuwe. Dat komt omdat hij teruggebracht is door een andere klant die hem kocht, een tijdje gebruikte en toen van gedachten veranderde over het houden ervan. De telefoon wordt grondig geïnspecteerd voor hij online of in een van de vele opgeknapte winkels over de hele wereld. Deze inspectie garandeert dat het toestel in perfecte staat is.

Ben je op zoek naar een refurbished iPhone? Bekijk RefurbishedXL voor de beste aanbiedingen van Nederland.

https://refurbishedxl.nl/categorie/apple-smartphones/