Goede doelen wereld
Image default
Eten en drinken

Catering voor op je bruiloft

Deze blog zal gaan over speciale en kwalitatieve bruiloft catering. Een bruiloft, dat is natuurlijk voor ieder stel een zeer heuglijk en super speciaal moment. Allereerst van harte gefeliciteerd met deze mooie keuze en grote stap! Ook voor de familie en alle genodigde gasten is het een memorabele dag, waar hopelijk vaak en met een dankbaar gevoel op kan worden teruggekeken. Als je gaat trouwen, dan dien je ook rekening te houden met de catering voor op je trouwfeest.

Bruiloft catering in tijden van corona

In deze corona pandemie en wereldwijde crisis is het misschien al voorgekomen dat je je bruiloft en de bijbehorende plannen voor de bruiloft catering hebt moeten uitstellen. Dat is natuurlijk echt enorm balen en een grote domper voor iedereen. Het lijkt mij het allermooiste als je vanuit huis gaat trouwen. Misschien vind je dat wel enorm ouderwets en niet meer van deze tijd, maar het is mijn droom om te trouwen en dan samen te wonen. In die volgorde en niet andersom, wat je tegenwoordig alleen maar hoort. Trouwen is enorm bijzonder en helaas verloopt ook dit in deze corona tijd geheel anders. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om te trouwen en later pas een feest te geven, wanneer er weer meer mogelijk is bijvoorbeeld. Maar het mooiste is natuurlijk als je alles op één dag kunt houden. Het is immers jullie trouwdag! En niemand weet wanneer er betere tijden gaan aanbreken. Uitstellen is dan, voor nu, de beste optie.

Bij het regelen van de bruiloft catering komt veel kijken

Ook bij het regelen van de bruiloft catering komt veel kijken. Je dient bijvoorbeeld rekening met allergieën van je gasten te houden. Dit kun je eenvoudig in kaart brengen door de gasten dit door te laten geven zodra zij worden uitgenodigd. Veelal wordt dit op de kaart gezet. Er bestaan talloze bedrijven die zich bezighouden met catering van de meest bijzondere gelegenheden. Maak bijvoorbeeld kennis met Cateringgroep. Zij regelen van A tot Z de bruiloft catering, zodat jij er verder geen omkijken meer naar hebt. Uiteraard dien je jouw wensen, eisen en behoeften door te geven. Dan kan dit bedrijf er daarna verder mee aan de slag. Het belangrijkste is dat alles geheel naar jullie wens verloopt.

Live cooking als unieke toevoeging op jullie bruiloft

Wat dacht je bijvoorbeeld van live cooking? Dit is weer eens iets anders dan het geijkte en standaard buffet. De naam zegt het al: er wordt op dat moment een maaltijd voor jou en de genodigde gasten bereid. Super leuk om naar te kijken en ook nog eens heel erg lekker. Er wordt dan ook echt een extra beleving gecreëerd: de gasten zullen er erg van onder de indruk zijn. Bovendien heb je dan weer eens een unieke bruiloft. Misschien heb je wel een ander tof idee. Bespreek alle mogelijkheden zeker even met het cateringbedrijf die jullie voor ogen hebben. Vaak is er meer mogelijk dan je in de eerste instantie had gedacht!

Blijven dromen

Hopelijk zijn bovenstaande ideeën na een tijdje weer uitvoerbaar. Laten we hopen dat er betere tijden aankomen. Misschien is 2021 niet het ideale jaar om te gaan trouwen, maar je weet nooit wat de tijd brengt en hoe de wereld er over een tijdje zal uitzien. Je kunt uiteraard blijven brainstormen met je partner over de bruiloft catering!