Goede doelen wereld
Image default
Groothandel

Een gaasmat is geschikt voor tal van verschillende doeleinden

Een gaasmat wordt natuurlijk voornamelijk gebruikt voor het maken van een afrastering of ander dierenverblijf. Maar daarnaast zijn er diverse andere toepassingen te bedenken voor een gaasmat. Zo kunt u een gaasmat als afscheiding in uw tuin gebruiken. Wanneer u hier een klimplant tegenaan laat groeien, heeft u volop privacy en een groene wand in uw tuin. Daarnaast kan een gaasmat ook een mooie toevoeging zijn in uw huis. Gebruik een gaasmat bijvoorbeeld decoratief in uw woonkamer door er verschillende items aan te hangen of hang in de keuken uw keukengerei aan een stoere gaasmat.

Gaat u voor een verzinkte, zwarte of groene gaasmat?

Een gaasmat van goede kwaliteit vindt u bij Afrasteringspecialist. Hier vindt u ook een ruime selectie aan verschillende soorten gaasmatten. Zo zijn er verzinkte, zwarte en groene matten beschikbaar. Zwart is een populaire keuze doordat de zon hier niet op schittert. Daardoor heeft u een fijne doorkijk door het gaas. Ook zijn de draden van het gaas gladder bij het zwarte gaas. De maaswijdtes lopen uiteen van 2,5 centimeter tot 15 centimeter. Waar u voor kleine dieren als kuikens een kleine maaswijdte nodig heeft, is voor schapen en geiten 15 centimeter een prima optie. Zo vindt u voor elke toepassing de juiste gaasmat.

Alles voor uw dier op één adres in Stolwijk

Naast een gaasmat vindt u bij het moederbedrijf van Afrasteringspecialist, dat in Stolwijk op hetzelfde adres gevestigd is, ook alle andere benodigdheden voor uw dieren. Zo vindt u hier natuurlijk verblijven, zowel gemonteerd als in een bouwpakket geleverd. Ook voor bodembedekkers en diervoeders bent u hier aan het juiste adres. Daarnaast vindt u hier diverse diersoorten. Met ruim 2500 dieren is de winkel in Stolwijk een heuse dierentuin te noemen. Vrijwel alle dierenverblijven in Stolwijk zijn gemaakt van gaasmatten, waardoor u ook direct een goede indruk krijgt hoe de gaasmatten in gebruik zijn en om advies kunt vragen.

https://www.afrasteringspecialist.nl/