Goede doelen wereld
Image default
Groothandel

Gebruikte pallets, een prima alternatief voor uw transporten

Als u vaak goederen transporteert dan gebruikt u hiervoor wellicht al gebruikte pallets. Als dat nog niet het geval is, dan is dit zeker het overwegen waard. Gebruikte pallets zijn namelijk veel goedkoper dan wanneer u steeds nieuwe aanschaft. Een pallet is na eenmalig gebruik zeker nog geschikt om opnieuw te gebruiken. Sommige bedrijven wisselen de pallets uit door ze ‘heen en weer te transporteren’. Als dit bij u niet aan de orde is dan kunt u pallets kopen bij een hierin gespecialiseerd bedrijf. Zij leveren een ruim assortiment pallets in verschillende maten en geschikt voor verschillende gewichten.

Tweedehands pallets zijn van uitstekende kwaliteit

U hoeft niet bang te zijn dat gebruikte pallets niet van goede kwaliteit zijn. Ingekochte pallets worden eerst grondig gecontroleerd voordat ze weer in de verkoop gaan. Loszittende blokken en planken worden goed vast gezet. Beschadigd hout wordt vervangen. Pas wanneer de pallet weer aan de kwaliteitseisen voldoet wordt deze te koop aangeboden. U kunt ervoor kiezen om slechts een kleine partij pallets in te kopen, maar ook voor grootverbruik zijn gebruikte pallets een prima alternatief. Let u er bij het bestellen op dat u pallets koopt die geschikt zijn voor het gewicht dat u wilt vervoeren. Dit wordt aangegeven bij de verschillende pallets.

Koop uw gebruikte pallets bij een ervaren leverancier

Wilt u gebruikte pallets van uitstekende kwaliteit? Kies dan voor een ervaren leverancier. Post Pallets en Kisten is al sinds 1974 actief in de handel in pallets, zowel gebruikt als nieuw. Daardoor is bij dit bedrijf een schat aan kennis en ervaring aanwezig. U kunt hier met een gerust hart uw pallets bestellen. U kunt dit telefonisch doen of door gebruik te maken van het contactformulier op de website. Uiteraard kunt u voor een grote partij ook eerst een vrijblijvende offerte opvragen. De gegevens vindt u op de website, alsmede meer informatie over het te leveren assortiment.

https://ppk.nl/