Goede doelen wereld
Image default
Groothandel

Horeca benodigdheden bestellen bij een totaalleverancier

Alles wat u nodig heeft voor uw horecabedrijf in één keer bestellen, hoe fijn is dat! Hartman en Zn. Horeca Service is de totaalleverancier van alle horeca benodigdheden. Van apparatuur voor in de keuken tot schoonmaakproducten vindt u bij dit familiebedrijf. In de overzichtelijke webshop kunt u snel en gemakkelijk uw keuze maken en een bestelling plaatsen. Toch nog een vraag of behoefte aan advies? Dan kunt u ook altijd even bellen of mailen. De professionele medewerkers geven u alle informatie die u wilt en helpen u graag een keuze te maken uit het ongekend grote assortiment.

De expert in de keuken

Naast horeca benodigdheden heeft Hartman en Zn. Horeca Service ook veel expertise in huis. Bij de inrichting van uw restaurant- of bedrijfskeuken helpen de adviseurs u graag een efficiënte indeling van de ruimte te maken in combinatie met grootkeukenapparatuur. Zo hebben uw medewerkers voldoende werk- en bewegingsruimte en kan er met plezier gekookt en gebakken worden. De apparatuur wordt door professionele monteurs geïnstalleerd en onderhouden. Ook het vervangen van onderdelen is geen enkel probleem, zodat u jarenlang kunt genieten van kwaliteitsapparatuur. Bovendien wordt bij de keuze voor indeling en apparatuur rekening gehouden met de laatste HCCP-certificeringseisen, zodat u met een gerust hart aan het werk kunt gaan.

Voor alle horeca benodigdheden

Dankzij het enorme assortiment is er voor elke horecaonderneming voldoende keuze. Zowel voor hotels, Bed and Breakfasts en restaurants, als voor zorginstellingen en bedrijfskantines is er aanbod genoeg. U bent verzekerd van een snelle levering van uw bestelling en van de laagste prijs. Daarnaast krijgt u altijd de beste kwaliteit en service geleverd. Hartman en Zn. Horeca Service maakt het u zo gemakkelijk mogelijk om horeca benodigdheden te bestellen. Dit bedrijf weet als geen ander dat u uw tijd en energie liever in uw horecapassie stopt dan in het zoeken naar de juiste materialen.

Gerelateerde artikelen

Een kleuren labelprinter kopen bij een ervaren specialist

Houtlook tegels in uw huis in de omgeving van Rotterdam en Dordrecht

Kies uw groefkogellager uit en bestel het eenvoudig via deze webshop