Goede doelen wereld
Image default
Groothandel

Houtlook tegels in uw huis in de omgeving van Rotterdam en Dordrecht

Houtlook tegels zijn niet meer uit de interieurwereld te denken voor woningen in Rotterdam en Dordrecht. Dit is niet voor niets. Deze tegels imiteren namelijk een houten vloer perfect, maar dan voor een veel goedkopere prijs. Decor is niet iets om licht op te vatten, waardoor het belangrijk is om te kiezen voor een betaalbaar materiaal dat wel duurzaam is. U wilt namelijk voorkomen dat u na een paar jaar alweer moet investeren in een nieuwe vloer omdat de vorige al versleten is. Bij Intertegel in Dordrecht (Zuid-Holland) kunt u een groot assortiment aan houtlook tegels in regio Rotterdam vinden. De showroom is vrijblijvend te bezoeken en u kunt altijd een paar voorbeelden mee naar huis nemen om te zien hoe de tegel eruit ziet in uw interieur met uw eigen kleurenschema.

De verschillende houtlook tegels die verkrijgbaar zijn

Hoewel het waar is dat fabrikanten uit Rotterdam en omstreken tegels maken van kurk, metaal en andere materialen, vallen tegels met houtlook onder klei. Als u niet bekend bent met klei of keramiek, kunt u het volgende verwachten van een houtlook tegel van deze aanbieder nabij Rotterdam. Traditionele keramische tegels zijn gemaakt van klei, water en zand. Ze worden in mallen geperst waardoor ze hun vorm krijgen. Vervolgens worden ze gebakken in een oven. Porseleinen tegels komen ook uit de kleifamilie, maar fabrikanten gebruiken veldspaat en andere mineralen in het mengsel. Deze worden gebakken op een hogere temperatuur dan keramische tegels en moeten aan strenge eisen voldoen om als porselein te worden geclassificeerd. De houtlook tegels van Intertegel nabij Rotterdam hebben een aparte uitstraling en zijn ideaal voor ruimtes waar meer vocht aanwezig is.

Een realistische look creëren die lijkt op echt hout

U kunt tegels vinden die lijken op beuken, essen, eiken, esdoorn en alle andere huiselijke soorten die u maar kunt bedenken. Hetzelfde geldt voor exotische houtsoorten zoals Braziliaanse kers of IPE, hoewel er een beetje een vangst is. Sommige fabrikanten en winkels labelen hun tegels niet met een soortaanduiding. Dat kan een probleem zijn, tenzij u weet hoe eiken planken eruit horen te zien. Als u op zoek bent naar een specifieke soort, geeft dit aan bij Intertegel in Dordrecht (Zuid-Holland). Het team kan u een selectie laten zien van houtlook tegels die identiek zijn aan bestaande houtsoorten voor uw woning in regio Rotterdam.

https://intertegel.nl/

Gerelateerde artikelen

Gemakkelijk je vuurwerk bestellen nabij Krimpen aan den IJssel: wees voorbereid en plaats je order

Tegels in allerlei soorten en maten

Rvs streeploos schoonmaken: de oplossing